- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus
addikt
Viszonyítási alapom: A4-3305 + HD6480G laptopom. Hát ebben 2 évvel korábbi a hardver, mint a GX-217GA, mégis mindent visz normálisan Windows 10-zel, még játszani is lehetett vele. Akkor a GX-217GA-nak is illene fhd-ben lejátszani mindent nem? A HP t620-at nem tudom kipróbálni windows 10-zel sajnos.
-
Csupingo
veterán
Itt egy több monitoros topik. Talán tudnak segíteni. Utolsó amd driverekkel volt egér gond, igaz inkább szaggatást idézett elő, nem tudom, hogy a te problémádhoz lehet e köze. Próbáltad win alól, vga driverből, AMD Eyefinity / NVidia Surround -al is?
-
Csupingo
veterán
Hülye kérdés, de pl. a win. képernyőfelbontásoknál, vagy driverben, ahol ezt állítottad, a megfelelő helyre rendezted a képernyőket, ahogy a valóságban is vannak. Nekem a képből mintha úgy nézne ki, hogy a jobb szélsőnek a bal első alá kéne kerülnie, és oda csak lefelé mozgatással tudnád vinni az egeret, stb. Használd a monitor azonosítást és akkor elvileg el kell tudnod helyezni őket. A képernyőket a programban tetszőlegesen lehet mozgatni a megfelelő helyre. (Pl. nekem csak két kijelzőm van, de ha a balt a jobb oldalra teszem, akkor abba nem tudom jobbra áthúzni az egeret, csak bal oldalról, mert a bal széle, a kijelző széle. Megfelelő helyen kell lenniük.)
-
törölt tag
Hát, azt egy kicsit bonyolult lesz megoldani, de meg lehet
Az biztos, hogy a videokártyán keresztül nem fog menni.
Illetve nem is olyan bonyolult, ebayen tízesével vannak - csak nehogy olyat vegyél, ami csak kábelekből áll, mert az nehézkesen fog menni
Pl. ez olyan, akár hdmi-hdmi-nek is jó (), de fogad rca-t és s-video-t is, de van olyan modell is, ami csak szimpla s-video-hdmi: csak akkor még egy átalakító kell
Ami viszont biztos, hogy minőségi darabot szerezni nem olcsó mulatság lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 1
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest