- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Xesxow
csendes tag
válasz
Xesxow #87451 üzenetére
@Csupingo
Egy órányi játék után 23%-on mentek a ventik ingadozás nélkül, újraindítást követően visszajött a hiba. Betettem a régi Asus Strix GTX 1050Ti OC kártyámat, az hiba nélkül passzív üzemmódban van jelenleg. Én kifogytam az ötletekből, már nem tudom mire gyanakodjak. -
Csupingo
veterán
válasz
Xesxow #87449 üzenetére
Ha jól látom, ezek 300 MHz környékére szoktak visszaállni, akkor azzal talán nincs gond. Itx alaplapod van? Kis házban van a kártya? Nem melegedik terhelés nélkül is a kis ház miatt 45-50 fok környékére és azért kapcsol be? Ha hidegen indítod a gépet, akkor megfigyelhetnéd, hogy egy darabig állnak e, közben figyelve az órajelet és a hőfokot. Ha melegedéstől indul be, akkor az normális. Viszont ha már hideg állapotból 30-40 fok környékén elkezdenek forogni, akkor valami gond van. Azt nem tudom, hogy alaplapi bios frissítés segíthet e ilyenkor, de ha régi, akkor talán azt is meg lehetne lépni.
Mielőtt ventilátorokat rendelnél, érdemes lenne másik gépben is kipróbálni. Milyen, és milyen idős tápegységed van? -
Csupingo
veterán
válasz
Xesxow #87444 üzenetére
Kezdésnek megnézném pl. gpu-z -vel, hogy win asztalon, terhelés nélkül visszaállnak e az órajelek a minimumra. Ha nem, akkor bányászvírus, vagy egyéb randaság adhat némi terhelést a kártyának, vagy "beragad" az órajel pl. játék után. Ebben az esetben letörölném az msi ab-t és más vga piszkáló programot ha van, aztán DDU-val a vga drivert is és feltennék egy kicsit régebbi változatot. Az msi ab-t nem telepíteném vissza, mert időnként összeakadhat a driverrel. Ha ezek után jó lesz, de idővel megint kezdi, akkor bányászvírus keresőket is futtatnék, pl.: HitmanPro, Roguekiller, Adwcleaner, Malwarebytes.
Ha ezektől függetlenül ingázik a ventilátor fordulatszám, akkor lehet, hogy hibás az egyik venti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest