- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
theuprising #84886 üzenetére
1080pben bottleneck lesz bőven, a 3080 csak matekozni fog a háttérben.
1080pre 3060ti MAX amit vennék mellé.
Viszont 1440p és fölötte már jó a 3080, az én 7700k-m is teljesen ugyanazt a 0.1% lowot tudta FPSben mint 13900k, mert ott már a videókari dolgozik nem a processzor.
-
pandras83
őstag
válasz
mármint i7-8700? ha az, akkor még nem temetném, bár 3070 a max, amit tennék mellé, más fórumon azt írják hogy a 3080-ban hagyna bőven, főleg 1080p-ben
nézz yt 1080p bencheket a vágyott cpu-gpu párossal és ahol 90% alatt látod a gpu-t, ott bottleneck van
-
ricsi99
addikt
válasz
Megvehetsz bármekkora karit... onnét tudod hogy kicsi a cpu-d ,hogy a szomszéd pistikénél több lessz az fps
Amúgy a procid már kevéske lessz egy 2080 szintű karihoz is ... -
PuffyMinnie
tag
válasz
theuprising #81875 üzenetére
Ha van rá keret vedd meg nyugodtan. Jó előre tervezni. Ha lenne ennyim én is vennék 3080-t. De csak 1070Ti-t fogok tudni venni nemsokára. Msi, Gigabyte, Asus, ezek mind voltak nekem és nekem az MSI hűtése volt a legjobb. Asus lehet, de ne strix szerintem. De kinek mi tetszik. Lehet másoknak más. Neked kell eldönteni melyik tetszik.
-
törölt tag
válasz
theuprising #81873 üzenetére
1080pre felesleges a 3080
msi, strix meg ezeket a szarokat keruld -
asvald
senior tag
válasz
theuprising #43651 üzenetére
Max 100 penzt erhet , de van erre megfelelo topik
Wollf: az a tap sajnos keves lesz ,ha tuning is jatszik ,mivel 2 agra van oszta 400 watt
Jobban jarsz egy fsp 550 w-os tapal ami 1 agon letudja adni azt a kakaot ami kell -
oravecz56
aktív tag
válasz
theuprising #43651 üzenetére
[link]
Probáld meg itt
Beárazo topikban. -
szab.tam
nagyúr
válasz
theuprising #40803 üzenetére
nem vagyok 100% biztos, de szerintem kizárt.
ez valami olyasmi, mintha a disznót a seggén keresztül próbálnád etetni.
output-on nem lehet "input"-olni.mindenképpen digitalizáló vagy tuner kártya kell hozzá.
nem tudom, hogy az x-box-odon van-e komponens kimenet, mert azzal talán könnyebben be tudod vinni a jelet egy viszonylag olcsó tuner kártyába.
csak hát ugye a rögzítési felbontásnak kell utánajárni, mert gondolom 720-at szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest