- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blink01
csendes tag
válasz
PumpkinSeed #26690 üzenetére
nekem is ez a bajom.. próbáld meg ugy hogy ne legyen közös elosztón a gép a monitorral, vagy ha átalakítóval használod a monitort akkor próbáld ugy hogy közvetlen a vga-val legyen összekötve a monitor
-
agressiv
addikt
válasz
PumpkinSeed #26690 üzenetére
Bárminek lehet a hibája, akár az is lehet, hogy nincs is köze egyikhez sem, ennél picit konkrétabb infó kéne...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
PumpkinSeed #26473 üzenetére
1 gigás CF-et ne építs, arról nem is beszélve, hogy két ilyen éhes kártyából főleg nem érdemes. Vegyél inkább egy 7850-et.
-
Buci21
addikt
válasz
PumpkinSeed #26365 üzenetére
ezt most nem fogom. mid van és mi a cél?
min milyen csati van? ha jól értem, van 2 monitorod D-SUB-bal és egyszerre kéne rájuk kép. De hogy jön ide TV és HDMI? (azonkívül, h az átalakító, amit linkletem, az HDMI, mivel DVI-t csak passzívat találtam)? Nem leszólásból kérdezek vissza, hanem télleg nem értem a kialakult helyzetet
-
Buci21
addikt
válasz
PumpkinSeed #26362 üzenetére
aktív átalakító sajnos. A kártyádon az egyik DVI az DVI-I (azaz tud analógot is), a másik meg csak DVI-D, ami csak digitált tud. Volt pont egy kolléga aki pont ugyanezt a kérdést tette fel a milyen VGA-t topicba, és utánanéztem, a HD 5xxx sorozat volt az utolsó Radeon-generáció, ahol ki volt vezetve 2 analóg csatlakozó is (azaz két DVI-I is volt).
Aktív HDMI-Dsub átalakító - 50USD, azaz kb 11 ezer magyar forint, ingyen szállítják Magyarországra is. valami hasonlót keress, más megoldás sajnos nincs
-
válasz
PumpkinSeed #20295 üzenetére
Az előzőnél is a Google segített, ezt aztán meg már végképp nem tudom. Ugyanakkor, ha a kártya valóban integrált, azt biztos, hogy nem lehet kicserélni, lévén az alaplapra van forrasztva... én a helyedben felhívnám az IBM ügyfélszolgálatát a laptop pontos típusával.
-
válasz
PumpkinSeed #20289 üzenetére
De akár EZT is linkelhettem volna
-
válasz
PumpkinSeed #20289 üzenetére
-
Apone33
őstag
válasz
PumpkinSeed #17601 üzenetére
gtx690.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest