- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom570
aktív tag
válasz
1.0.1.7 #43571 üzenetére
Nekem régebben volt egy Sapphire Radeon hd 4670-es kártyám és ugyanilyen csíkozást csinált néhány játéknál pl nfs 2010,Sof payback, amire emlékszem. Eleinte nem zavart, de egyre sűrűbben csinálta és mindig ugyanazoknál a játékoknál. Utána olvastam és sok helyen azt írták, hogy a szürke csíkozás nagy valószínűséggel kari hiba. Sok tesztet futtattam semmi nem történt, míg végül a Furmark tesztet is kipróbáltam és pár perc után már produkálta is a függőleges csíkozást amin csak a reset segített. Vissza vittem a boltba ahol tesztelgették, de nem volt semmi gond, majd már a komplett gépet vittem, ott a srácok játszottak, de nem sikerült beigazolni a sejtésemet. Mire említettem a furmarkot, öt perc és jöttek a csíkok! A szervizes srác azt mondta hurrá kártya hiba! A 2év gariból még volt másfél hónap, így vissza a gyártónak ahol megállapították, hogy hibás. Nem javították, választhattam az üzletben másik kártyát és azóta abban a gépben az a Gigabyte gt 430 teszi a dolgát!
-
JoinR
őstag
válasz
1.0.1.7 #43576 üzenetére
Használt VGA mindig kockázatos, múltkor nekem is meghalt egy 3850 pár hónap után.
Próbálj ki másik driver-t...most felrakok egy 14.7 betát...még esetleg arra tudok gondolni, hogy kicsi az idle clock speed, nálam 3 monitor van eyefinity-ben, és az egyik monitor villogása rendszeres alap 2D órajelen...mondjuk most le van választva a másik 2 monitor, de sose lehet tudni. -
JoinR
őstag
válasz
1.0.1.7 #43571 üzenetére
Nekem pedig a VTX3D 7870 X-Edition csinál hasonlót: kép
Viszont nálam elég véletlenszerűen jön elő, terheléstől függetlenül. Pl. most 10 perce megy a FurMark minden gond nélkül...ha valakinek van tippje, szívesen fogadom. Tápegység Chieftec, és mivel terhelésfüggetlen a hiba, nem gondolom, hogy ez a ludas. Alaplapot nem tudom kizárni, se megerősíteni...Szoftveres hiba esetleg? A gép utána működik tovább mondjuk. Stabil 14.4 van fent. 1x már megdöglött egy ilyen kártyám, kb 1-2 hónap után. Még garis ez is, de örülnék, ha meg lehetne oldani háztájiban
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest