- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
herion #84440 üzenetére
Nem meglepő a gyártói adat. Az estek többségében az a noname tápokra igaz, a valóság viszont az hogy gyakran jóval kevesebb W-al rendelkező táppal is elvan bőven csak az legyen minőségi és megbízható hatásfokú. És mint ítad is az 520W esetén még bőven van tartalék a tápban is, és egy kábellel is el kéne vinnie, met kétlem hogy gyártó merné rátenni a 2x8-at egy kábelre ha nem bírná amit kell neki.
-
Marci112233
addikt
válasz
herion #84437 üzenetére
Ha jól néztem a gépedet akkor 4070 TI meghajtása célod. És ha azt is jól néztem hogy minőségi 80+gold tápod van, de csak 650-es. Az lehet kevés lesz majd a többi komponensekkel együtt.
Nekem csak 3070 van mint írtam és csak i5-ösöm így nálam a 650-es 80+gold tápom pont elég még neki. Néztem és nálam a kártya maximum 230-240-et eszik, de álatlában 210-220-al megy, így a maradék a többi alkatrészeknek még bőven elegendő.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest