- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
válasz
GodGamer5 #81701 üzenetére
Szia.
Nekem Overwatchban szoktak ilyenek lenni. Arról biztosan tudom, hogy nem szereti a VGA tuningot. Blizzardos játékoknál előfordul ilyen. Még alap VGA beállításokkal is. Gondolom gyárilag is OC-s a vga. Azt próbáld levenni a stock 6600xt órajelére. És úgy próbáld ki. Nekem anno úgy jó lett. -
törölt tag
válasz
GodGamer5 #80033 üzenetére
hali. mielőtt brickeled a vga-dat inkább megpróbállak lebeszélni róla.
vga biost flesselni akkor szoktak amikor
1. gond van az aktuális biossal
2. keni vágja az ember a dolgot és csinált már olyat
3. óriási teljesitménynövekedést lehet elérni az új biossalha ezek közül kettő feltétel nem teljesül nálad akkor inkább ne állj neki mert csak elbaszod feleslegesen.
-
Apokalipszis
tag
válasz
GodGamer5 #76798 üzenetére
Nem hinnem hogy bármi baja lenne tőle, ha ezt a hőfokot tartani tudod.
A legtöbb max hőfok olyan 60-70 között mozog, teljesen normális. Nekem tesztek alatt 70, játék alatt max 65. Igaz én is húzom a kártyát.
látom van elég légbeömlő elöl a házadon. Ha az totál nyitott lenne, az is hozna még pár fokot.
De felesleges aggódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest