- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
Találtgyerek #61099 üzenetére
Most vetted, vagy most hibásodott meg? Ha most szerezted, akkor egy bios frissítést még megpróbálhatnál.Ha hibás, akkor nem hiszem, hogy egyszerűen javítható. Egy reball is 6 ezertől kezdődik ha jól tudom és nem szokott hosszúéletű lenni. -
SoulReaver
veterán
válasz
Találtgyerek #61101 üzenetére
Nem értem amúgy..
Minek vennél hibás kártyát, ha nem tudod megoldani a hibáját? Kár rá pocsékolni az időt és a pénzt...
Így meg nem lehet megmondani, hogy mi lehet a kártya baja, hogy "piros a led"....
-
SoulReaver
veterán
válasz
Találtgyerek #61099 üzenetére
De kipróbáltad amiket írtam? Vagy küld vissza annak akitől vetted.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Találtgyerek #61097 üzenetére
Hali.
Ha van lehetőség másik gépben kipróbálni, akkor próbáld meg.
Ellenőrizd, hogy jól be van-e nyomja a helyére. Biosban nincs-e ütközés, pl: integrált videó kártya stb... Vagy dugd át másik PCI-e slotba.
-
TTomax
félisten
válasz
Találtgyerek #58578 üzenetére
Talán a legalkalmasabb egy GPU-Z lenne,de ha ekkora gondok vannak akkor nem sok esélyed megnézni...
-
TTomax
félisten
válasz
Találtgyerek #58574 üzenetére
Szerintem nem fog segíteni az új táp,az tipikus vga hiba hogy amikor a drivert felrakod jönnek a hibaüzik,monitorozni kellene a vgat,ha semmi kiugró nincs akkor az sajnos garanciás.
-
Csupingo
veterán
válasz
Találtgyerek #58572 üzenetére
Nem az: "illesztőprogram nem válaszolt, majd helyreállt" problémád van? (Elmegy a kép 1-2-re majd visszajön, esetleg kilép a játékból az asztalra.) Jóval régebbi driverekkel is kipróbálhatnád, nekem ezekkel nem volt gondom: 314.22 , 344.65 , 353.06
Nem melegszik túl a kártya, azt már nézted? Vagy a táp kezd el gyengélkedni. Kicsit átvariálhatnád a táp csatlakozókat, vagy ha van kéznél, akkor molex átalakítóval adhatnál áramot a kártyának.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Találtgyerek #1113 üzenetére
Még annyit megpróbálhatsz, hogy vissza veszed az órajeleket. Az hátha segít.
-
Janika!2
aktív tag
válasz
Találtgyerek #1109 üzenetére
Helló!Az a kártya nemsokára beadja a kulcsot szóval számítson rá ismerősöd ,hogy új VGA-t kell vásárolnia én is így jártam 1 8800GTX-el így kezdete az is utána már be sem kapcsolt a gép vele.Egyébként az 1 slotos radeon-ról (4850) van szó?Mert azok nem kicsit melegszenek...
-
Gabo0905
aktív tag
válasz
Találtgyerek #1109 üzenetére
szerintem csak melegszik a karártya....
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest