- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
GoTReX #76331 üzenetére
DVI-HDMI átalakító/kábel is megoldás lehet, általában a hangot is "viszik".
(#76324) solfilo
Köszönöm a választ
Amúgy azért kérdeztem, mert egy hd7870 (gcn1) alapú firepro w7000 tudta a 4K 60 hz-et displayporton, meg is lepődtem rajta. Hátha csak nekem kerülte el a figyelmem valami 7xxx félmagas kártya. -
fpeter84
senior tag
válasz
GoTReX #67245 üzenetére
Lévén hogy a kép már ki van számolva, így csak a ramdac/digitális transceiver-nek kell kiolvasnia a memóriából és a kimenetre küldenie, így 1920x1080 felbontás, 32 bit 60Hz összeszorozva ~475MB/sec-re jön ki, ami már a sokéves alsókategóriás videókártyák memória sávszélességének is alig pár %-a, egy mai középkategóriásnak meg már csak az ezreléke. Picit árnyalhatja a dolgot ha utólagos színkorrekciót, skálázást végez még rajta a rendszer...
Egyébként tudom javasolni a DisplayChanger nevű programot, amivel ha picit megismerkedsz akkor létre tudsz hozni tetszőleges parancsikonokat az asztalodon amivel 1-1 kattintással tudsz váltogatni a két kimenet / kiterjesztett asztal stb módok között, így nem fog feleselegesen világítani az asztalon a monitor amíg a tv-n játszol / filmezel...
---------------------
Esetleg erre a kérdésemre nem tudja valaki a választ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest