- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
válasz
Kickass #51713 üzenetére
Miből gondold, hogy nem komptatibilis vele? Nem véletlen, hogy nem találsz ilyen listát. Mert nincs, Ugyan is nincs olyan, hogy egy alaplap nem kompatibilis, egy vga-val, ha meg van rajt a pcie x16 sáv, és minimum 2.0 pcie sin van rajta.Ilyen összeférhetetlenség csak abban az esetben lehetséges, ha sok generáció különbség van a két eszköz között(de ebben az esetben is amiatt van mert a pcie nem 2.0, hanem ez alatti verziójú). Rajta van a kártyán a plusz tápcsati, ha kell neki? Bírja a tápod, mi a pontos típiusa?
(#51714) Ok...
Jó lesz úgy, hogy az egyik a sima 6pines, a másik meg az átalakítós. Milyen tápról van szó?(#51716) Vakegérke
Én is megnéztem, azért írtam, hogy nincs olyan, hogy nem kompatibilis. Ott valami más gond van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mozilla Firefox
- Mobilinternet
- HP notebook topic
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest