- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Intel core33
tag
válasz
vmatyko #43379 üzenetére
Próbáld meg azt hogy veszel egy Displayport to VGA adaptert és úgy dugod be a gépbe.Nekem egy Ashrock H81M-HDS alaplapom van és Asus HD7770 2gb videókártyám,nekem megoldotta.Nem azt mondom hogy BIZTOSAN neked is menni fog,csak a saját tapasztalataimat írtam le.Illetve ha HDMI-n próbáltad már TV-n és jó akkor jó lesz az átalakítós módszer is.De ha TV-n rossz akkor másik verzió is rossz lesz.Ami a legegyszerűbb hogy nem kompatibilis a kártya az alaplappal.Keress rá a neten hogy milyen videókártyákkal kompatibilitis,de én személy szerint nem találtam.
Sok sikert és kitartást!
-
Speed®
titán
válasz
vmatyko #43375 üzenetére
Elég 1 helyre írni, a másik topik nem erről szól, ott töröltem a kérdésed.
Ha a VGA nem megy másik gépben, hibás..ezt kellene kipróbálni. Emellett a H61be is kéne másik, tuti működőképes kari tesztre, kizárandó a PCIe csati hibáját. Legritkább eset, mikor a proci vezérlője nem csípi az adott VGAt
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest