- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz
800.henrik #32367 üzenetére
Az update be van kapcsolva?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Zsigi72 #32121 üzenetére
"Natív HDMI -nek becézik, mikor az eszköz eleve HDMI csatlakozással rendelkezik és az eszköz teljes mértékben HD kompatibilis.
Pl. DVI-I (vagy DVI-D) csatlakozóból is HDMI csinálható átalakító segítségével (akár teljes HD támogatással rendelkezhet). De azt mégse nevezik Natív HDMI -nek."
Ne duzzogj, elsőként ezt dobta ki a gúgli. Megéri néha keresgélni.
Eperkutyus: Szükséged van az alaplapi vezérlőre? Ha nincs, akkor tiltsd le, ne fárassza a rendszert.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Rupa20 #32030 üzenetére
Innen leszeded az oprendszerednek megfelelő BIOS-t, innen meg az nvflash-t. A BIOS fájlt bemásolod az nvflash könyvtárba, parancssorban nvflash.exe biosfile.neve, nyomsz egy ENTER-t, és hagyod melózni. Ha kész, reboot, és ha minden igaz, örülsz.
Csak akkor csináld meg, ha elég bátor vagy hozzá.Szerintem várj egy kicsit, majd a guruk szólnak, hogy amit mondtam az jó, vagy butaság.
-
Vakegérke
félisten
válasz
SupportLmg84 #31866 üzenetére
-
Vakegérke
félisten
válasz
metalbambi #31834 üzenetére
Kérdésedet először is értettem. Az Ipon honlapját linkeltem, ahol az van leírva, hogy 3 év GYÁRI gari van a kártyára. Már csak az a kérdés, hogy miért kételkedsz ebben az információban. Nem hinném, hogy az Ipon hazugsággal traktálná leendő vásárlóit.
Megjegyzendő esetleg vehetnéd a fáradságot, és saját érdekedben (ha már nem hiszel a fenti információban) feltúrhatnád a NET-et hitelesebbnek tűnő forrást keresve.
Nem, nem vagyok mérges, kioktatni sem akarlak. -
Vakegérke
félisten
válasz
BomiBoogie #31832 üzenetére
Gyárit kérdezett, az meg bizony 3 év.
-
Vakegérke
félisten
válasz
metalbambi #31830 üzenetére
Például itt. 3 év.
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz
Tomi_78 #31642 üzenetére
SlimDrivers.
Letöltöd, felpakolod, ingyenes. Megkeresi a hiányzó, vagy elavult drivereket. -
Vakegérke
félisten
válasz
Rivaul #31384 üzenetére
Csókolom, ne tessen mán sértegetni a kártyámat! Ez nem hézagpótló, amely "csak addig míg", hanem igenis jó kis kártya.
No persze tudom, hogy nem egekbe nyúló a teljesítménye, de jól megvoltunk, szerettem, és remélem, hogy jó kezekbe kerül.
Mint látható, nem vagyok kereskedő alkat. Azt szeretném, ha olyan személy tudhatná magáénak, aki megbecsüli. Akár ingyen is. -
Vakegérke
félisten
válasz
mefistofeles #31381 üzenetére
Nem tudom hol laksz, de ha nem tudsz eljönni Kőbánya Újhegy általam meghatározott buszmegállójába, akkor lecsúszol egy majdnem pont ilyen kártyáról. Két különbség van. az egyik az, hogy a gyári emblémát leszereltem róla, a másik az, hogy az enyém nem 256, hanem 512 mega memóriával rendelkezik.
Ingyen is odaadom, de ha adsz érte valamit, elfogadom. Elviszed, és ha nem működik, és persze ha kaptam valamit érte, visszahozod, visszakapod amit adtál, és kész.
Nem azért cseréltem le, mert hibás. -
Vakegérke
félisten
válasz
mefistofeles #31372 üzenetére
Szelíden burkoltam kérdésembe tanácsom, ugye?
-
Vakegérke
félisten
válasz
mefistofeles #31369 üzenetére
Akkor ugye nem veszed meg?
-
Vakegérke
félisten
válasz
sketchifun #31213 üzenetére
Legalább találtál egy csodaprogit. Használd egészséggel.
-
Vakegérke
félisten
Már bocs, de tényleg használd már azt a nyomorult "Szerkesztés" gombot.
Addig jó, amíg mi, fórumtársak szólunk, ha egy moderátor teszi, az már nagyobb gond lehet.Alapelvek,
III. Moderáció,
12. Jótanácsok, további szabályok:
4. Hozzászólás:
2. Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat. -
Vakegérke
félisten
válasz
ritterkrisz #31190 üzenetére
Semmi népharag.
A továbbiakban megúszod a fölösleges kérdezősködést. -
Vakegérke
félisten
válasz
ritterkrisz #31182 üzenetére
Nem ártana kitölteni az adatlapodon a "Cuccok" rovatot. Máris könnyebb lenne megközelíteni a probléma gyökerét.
Szerk: Nem beszéltünk össze helkis fórumtárssal, és nem láttam, hogy mit mond, hiszen épp a hozzászólást írtam. De erősítjük egymás véleményét.
-
Vakegérke
félisten
válasz
ritterkrisz #31180 üzenetére
Mit csipog a BIOS? Hány hosszút, rövidet?
-
Vakegérke
félisten
válasz
sketchifun #31168 üzenetére
Mik azok a hiányzó dll-ek? Talán azok pótlásában is tudunk segíteni.
-
Vakegérke
félisten
válasz
sketchifun #31159 üzenetére
Ha minden igaz, az Intel(R) 82865G/PE/P/GV/82848P Processor to P a ludas. Ha jól keresgéltem, akkor ő az AGP illesztő programja.
-
Vakegérke
félisten
válasz
sketchifun #31159 üzenetére
Nem hazudik, frissebbet talált.
Nézd, lehet, hogy butaságot mondok, de engedd meg neki, hogy telepítsen mindent. Vagyis tedd meg. A "System Devices" kategóriában lehet olyan, ami frissítés, újabb driver esetén megoldja a problémádat.
Ha nem jön be, akkor sem vesztesz semmit. A legrosszabb esetben új telepítés, és csókolom.
-
Vakegérke
félisten
válasz
sketchifun #31152 üzenetére
Ezt még telepíthetnéd, ha kísérletezős kedvedben vagy. Elindítod, megkeresi a drivereket, és ha látja a kártyádat, akkor nyertél.
-
Vakegérke
félisten
válasz
sketchifun #31146 üzenetére
Még jó, hogy nem települ a driver...
Egyszerűen nem látja a rendszered, nincs. Ennek ellenére ad képet, ez érdekes. Tényleg ki kéne pucolni a fészkét, megpucolni az érintkezőit, hátha. -
Vakegérke
félisten
válasz
sketchifun #31142 üzenetére
Szedd ki, fújd ki a fészkét, alkohollal pucold meg az érintkezőit. Talán segít.
-
Vakegérke
félisten
válasz
sketchifun #31139 üzenetére
Tartok tőle, hogy agressiv fórumtársunknak igaza van.
De a második kérdésemre nem válaszoltál. Alaplapi meghajtók hibátlanul fent vannak? Az eszközkezelőben nincs sárga kérdőjel, vagy felkiáltójel? Ugyanis ha itt nem stimmel valami, akkor lehet, hogy a javítás után a kártyád elfogadja a meghajtót.
-
Vakegérke
félisten
válasz
sketchifun #31136 üzenetére
A telepítő CD-je nincs már meg? Azon tuti működő driver van.
Szerk: Ja, még valami. Ha minden igaz, ez AGP-s kártya. Az alaplap meghajtói fel vannak telepítve? Az AGP is?
-
Vakegérke
félisten
válasz
sketchifun #31132 üzenetére
Esetleg ezek valamelyike.
-
Vakegérke
félisten
válasz
sketchifun #31130 üzenetére
Szerintem itt találsz megoldást a problémádra.
-
Vakegérke
félisten
válasz
sketchifun #31124 üzenetére
Esetleg ezt is megpróbálhatnád.
-
Vakegérke
félisten
válasz
speedydb23 #30918 üzenetére
"De akkor ezentúl nem is szólok ha valaki Codegen és társaival szeretné az örök vadászmezőkre küldeni a gépét.
"
Már miért ne szólnál? Csak arra kell figyelned, hogy ne leszólás legyen, hanem a segítőkészség sugározzon megszólalásodból.
-
Vakegérke
félisten
válasz
speedydb23 #30913 üzenetére
Senki nem kételkedik jóindulatodban, csak kicsit kajakra vetted az előadást.
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz
Silentfrog #30421 üzenetére
"A kártyára utána felszereltem a bordát és a ventillátort viszont paszta nélkül egyenlőre."
Gondolom olvastad.
-
Vakegérke
félisten
válasz
kalapacsolok #29765 üzenetére
Ha már kiszeded, akkor fújd ki a foglalatot. Mondjuk hajszárítóval, hideg levegővel, vagy csővel, tüdővel. A kártya érintkezőit pedig át kéne törölni, mondjuk tiszta alkohollal.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Rivaul #29429 üzenetére
Már ez is hűtő?
Erre felcsavaroztam volna 4 centis(eke)t.Zsolesz1885: Van megoldás.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Zsolesz1885 #29422 üzenetére
Rádrótozod, és kész.
-
Vakegérke
félisten
válasz
dexter20122 #28425 üzenetére
Tessék. 11 másodpercet vett el az életemből a keresés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest