- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
800.henrik #35174 üzenetére
Tudod, vagy csak azt mondod, amit másoktól hallottál, imitt-amott összeszedtél?
Felelősség ilyen tanácsot adni, hiszen könnyen végleg tönkreteheti fórumtársunk a kártyáját. -
Vakegérke
félisten
válasz
800.henrik #35172 üzenetére
Legalább részletezd neki, hogy miként járjon el. Azt sem árt megjegyezni, hogy ez csak ideiglenes megoldás, nem pedig javítás.
-
Vakegérke
félisten
válasz
BomiBoogie #34919 üzenetére
Nem véletlen hívják kodegánynak.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Biluxzsolt #34766 üzenetére
Jók a HP gépek, csak ugye nem tervezték be, hogy többet kell bírnia a tápnak, mint az eredeti összeállítás áramfelvétele.
Ne búsulj. Először próbálj meg egy tápot kölcsönkérni, de legalább teszteld le a kártyát valakinél, hogy rendben van-e. Aztán ugye nem égrengető összeg egy fincsi 400-450 wattos táp... -
Vakegérke
félisten
válasz
Biluxzsolt #34763 üzenetére
Maga a proci is megeszi a magáét: 63.13 Watt (Stop Grant mode) / 118.75 Watt (775_VR_CONFIG_05A)
Fogalmam sincs, hogy az összterhelés mennyi, de hogy a tápod nem ad le 250 wattot, az biztos.Ha a VGA nem kap elég szuflát, elképzelhető, hogy nem mutatkozik az eszközkezelőben.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Biluxzsolt #34761 üzenetére
Ezen az oldalon kattints csak a System Requirements gombra. Azonnal kiderül, hogy "400 Watt Power Supply is required."
Szóval kevés a tápod neki. -
Vakegérke
félisten
Nem vagyok járatos AMD ügyben, de volna egy ötletem. Biztos van választási lehetőség a telepítésnél, semmi mást ne telepíts, csak a drivert. A sallangot hagyd ki.
Szóval kezdd elölről a telepítést.Ha butaságot mondtam, akkor elnézést kérek. Nvidia telepítésnél így működik, van választási lehetőség.
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz
tajcsi #34249 üzenetére
Még valami. Itt kattints az auto detekt-re, szedd le a drivert, amit felkínál, indítsd el, tiszta telepítést válassz, az kipucolja a mostani drivert. Utána csak a hogy is mondjam... szóval a VGA drivert (meg ha van, és kell, a HD audio drivert) pipáld ki, a többi négyzet legyen üres, nem kell a sallang.
Előtte lefuttathatod a Driver Sweeper-t is, nem fog ártani.
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz
sesomaru1989 #34219 üzenetére
Én is kíváncsi vagyok az eredményre.
-
Vakegérke
félisten
válasz
sesomaru1989 #34217 üzenetére
Nem érdemlek köszönetet.
Elképzelhető, hogy az első bekapcsolás alkalmával bemelegszenek a csatlakozások, és a hőtágulás miatt másodszorra már passzos minden. Ezért mondom, hogy egy "takarítás" talán segít, nem lesz gond az esetleges korrózió.
-
Vakegérke
félisten
válasz
sesomaru1989 #34215 üzenetére
Szerintem érintkezési gond. Pucold meg a csatlakozásokat.
-
Vakegérke
félisten
válasz
TaylorXIII #34085 üzenetére
Látom, hogy tévedtem, már javítottam is gyorsan.
-
Vakegérke
félisten
249x123x48 mm. Valószínűleg azonos a mérete a másikéval.Bocs, módosítok. 10.7 x 4.5 x 1.5 inches
Szorozd meg 25,4-gyel, és megkapod az adatokat mm-ben. -
Vakegérke
félisten
válasz
Milgram1 #34014 üzenetére
Anélkül nem indul komplett üzemmódban a tesztelendő kártya.
Aztán ha végeztél, akkor vissza az egész.
No persze ha csak az a lényeg, hogy egyáltalán indul-e a kártya, akkor nem kell a tortúrát végigjátszani, hiszen ha életképes, akkor lesz kép, be is lehet fejezni a próbát.
-
Vakegérke
félisten
A táp kérdéshez nem szólok egy kukkot se, de ami a kártyát illeti, jó úton jársz.
Két megoldást javasolok.
Az egyiket már korábban mondtam, illesztőprogram frissítése.
A másik pedig az, hogy leszeded a SlimDrivers progit, telepíted, indítod, és rábízod magad. Nekem bejött, hasznos jószág.Szerk: No persze a legtisztább egy újratelepítés lenne, de ha nagyon nem akarod, hát küszködj, legalább okulsz a dologból.
-
Vakegérke
félisten
Az eszközkezelőben kellett volna eltávolítani a kártyát.
Mennyire vagy bátor? Start, futtatás, regedit, ENTER. Keress rá az "nvidia" szóra, és amit talál, azt törölheted. Ha nem csináltál még ilyent, akkor bízd a dolgot olyanra, aki már igen.Szerk: Még valami. Ha túl vagy a dolgon, reboot, és az eszközkezelőben nézz utána, hogy miféle kártyáról tud. Valószínűleg szükség lesz egy "illesztőprogram frissítése" dologra, ahol megadod neki a gyári CD-n levő driver(ek) helyét. A többi már az ő dolga.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Mayweather #33777 üzenetére
Még ne, hátha kapsz használható tanácsot, vagy végítéletet.
Én csak azon értelemben szólaltam meg, hogy ha vetted, akkor... -
Vakegérke
félisten
válasz
Mayweather #33774 üzenetére
Ezt a kijelentést meghagyom a guruknak.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Mayweather #33772 üzenetére
Akkor ingyen megúsztad.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Mayweather #33770 üzenetére
Kaptad, vagy vetted?
-
Vakegérke
félisten
válasz
Mayweather #33764 üzenetére
Mostanában kezdte, vagy kártyát cseréltél?
-
Vakegérke
félisten
válasz
energy4ever #33659 üzenetére
Intelhez NVidia, AMD-hez hasonszőrű. Ez persze csak egyéni vélemény.
-
Vakegérke
félisten
válasz
energy4ever #33656 üzenetére
-
Vakegérke
félisten
válasz
#34441216 #33607 üzenetére
Nálam Intel az alap, talán ez volt a gond, amit gyorsan orvosoltam. Nem vitagerjesztés, csak hangosan gondolkodom: bölcsebb, rugalmasabb az Intel a saját berkeiben, mint az AMD?
Furcsállom, hogy gondod volt, hiszen passzolt az alapodhoz a kártya.
Én sem hiszem, hogy ütközni fog, remélem a legjobbakat. -
Vakegérke
félisten
válasz
bluetiger9 #33324 üzenetére
Ideiglenesen jó megoldás lehet.
-
Vakegérke
félisten
válasz
bododani #33320 üzenetére
"...ez a módszer NEM ÖRÖK ÉLETŰ! Mindössze ad még egy kis időt összeszedni egy újnak az árát, ezért ha valaki ezzel a módszerrel hozza rendbe a kártyáját, majd eladásra bocsájtja MINDENKÉPP említse meg! Valamint mindenki csak saját felelősségére csinálja meg!"
Idézet az írásból.
-
Vakegérke
félisten
válasz
brendonka23 #33008 üzenetére
Az a nem mindegy, hogy mivel játszod le a filmet. Itt nézz körül, kimondottan 3D lejátszó progik.
Ha nem anaglif a film, akkor itt van ez a progi. Ingyenes. -
Vakegérke
félisten
válasz
brendonka23 #32932 üzenetére
A monitort nem érdekli, hogy milyen fájltípust akarsz lejátszani. Ő csak megmutatja azt, amit a VGA kártyától kap.
Javasolnám a KMPlayer-t, mindenevő. -
Vakegérke
félisten
válasz
Salvatore911 #32908 üzenetére
Épp most beszéltük meg, hogy az 580-as táp is kevés lehet, ha "noname". Ezek után komolyan gondolod, hogy egy 400-as táp kihajtja a géped?
-
Vakegérke
félisten
válasz
cashback #32900 üzenetére
Nálam nem volt nyerő az AMD kártya. A tesztek lefutottak rajta gond nélkül, viszont játék ügyben nem igazán akarta az igazságot. Két nap után visszavittem, cserét kértem, nVidia lett a választottam. Semmi gondom nincs vele.
Tény, hogy a lapom sokak által szidott gagyibájt. -
Vakegérke
félisten
válasz
Salvatore911 #32891 üzenetére
Szerintem a táp kevés. A HKC egyébként sem csúcstermék. Talán van valaki az ismerőseid közt, akinek a gépében kipróbálhatod a kártyát, és ha nála megy, akkor biztos megengedi, hogy a gépedbe áttéve a tápját csinálj egy boot-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest