- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsbicep
nagyúr
Én inkább egy erős kártyát vennék,pl 6950 2Gb-ot. Ezt FullHD vagy felett képes lenne "kihajtani" húzva az X4. Két 6850-nél az 1GB vram néha kevés lehet, mivel ez nem adódik össze.
X6-nak játékokban nincs előnye, ezért nem éri meg váltani.Klemens: Nyilván, nem hibás vga-ért fizettél...
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
ro_bert17 #8877 üzenetére
Nyilván a legjobb saját gépedben kipróbálni, ha lehet. Hangot idle indítás után meghallod. Legjobb vmi keményebb játékot kipróbálni rajta. Pl Dirt sorozat, Cyrsis 1-2 stb(ha elég erős hozzá). Ezek alatt tudod hangot is figyelni és a hőmérsékletet is lehet monitorozni. Lehetőleg garisat vegyél és megbízható tagtól, ha apróban szándékozol vadászni.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Hegyirabló #8303 üzenetére
Akkor vissza kell adni. Rossz a vga.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Hegyirabló #8300 üzenetére
Ez vga hiba. Másik gépben próbáltad már?
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
agressiv #8266 üzenetére
Nem kell mindjárt agresszívnak lenni.
Nekem minden egyértelmű.
A 4850-ből sok van. A ref példányok nyilván melegebbek, mint a jobb hűtéssel szerelt karik. Mindkettő oka a nagy számú elhalálozásnak. A G80/G92-es karik is pusztulnak, ráadásul ezek még öregebbek is, mint a HD4xxx.... -
csucsbicep
nagyúr
válasz
postajoska #8233 üzenetére
4890 erősebb, de ez azzal jár, hogy többet eszik és jobban melegszik. Drivereket sem erre írják már, bár régen volt 4xxx- es karim éd nem tudom, hogy viselkednek az új driverekkel.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
BigDarkJoy #8004 üzenetére
Azt hittem már megvan a konfig. Szerintem inkább írj egy összeget és kérj segítséget a megfelelő topikban.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
BigDarkJoy #7997 üzenetére
Ezt megértem, de sztem nem fog jól menni. A proci pontos típusát nem tudjuk, de még az a legfickósabb. A 2GB már szinte az összes játékhoz kevés, a VGA meg DDR2 memóriával szerelt, ami elég lassú.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
BigDarkJoy #7992 üzenetére
Ott minden kevés.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
GeForce210 #7980 üzenetére
Pl. MSI Afterburner nevű programmal tudod húzni. De, hogy mennyit az a kártyától függ.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
boby13friend #6445 üzenetére
Meg az 5850 Vapor-X hűtője halkabb azt olvastam.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
sirszevenap #6243 üzenetére
Akkor valószínűleg az alaplap sem 100%-os. Nincs másik géped? Abban kipróbálhatnád a vga-t.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
sirszevenap #6241 üzenetére
Valószínűleg gond van a 4850-essel, ezért is villognak a ledek.
-
csucsbicep
nagyúr
Erre vmi ötlet:
Ma kivettem a vga-t, mert cpu fant cseréltem. Azóta néha azt csinálja, hogy elmegy a kép egy kis időre. Villan 2-öt a led a monitoron és vissza jön. De ezt játékok alatt vagy simán csak netezés alatt is csinálja. Megpróbáltam már a 275.33-at újra tenni de nem segített. Lepucoltam ccealnerrel, de utána sem lett jó. Már átettem a 16x-osból a 8x-ba, de ugyanazt csinálja...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest