- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
varmi2
nagyúr
Az AMD vs AGP vitáról én annyit szeretnék mondani, hogy mindkettőtöknek igaza van. 2009 őszéig nekem is AGP-s alaplapom volt, amibe egy HD 2600XT volt. És igaz az, hogy abban az időben az AMD hivatalos oldalán semmilyen AGP-s driver nem volt. De az utóbbi egy másfél évben, meg ismét feltüntek az agp-s hotfixek.
-
varmi2
nagyúr
Hát igen a 6950cf az jó megoldás a 7970 helyett.
Most játszottam F1 2011-et, és játék közben 965 Mb-t volt a vram kihasználása, így szerintem felejtős a 6870cf, ha lesz cf-m, akkor nekem is 6950-es lesz. -
varmi2
nagyúr
válasz
pontyos #10119 üzenetére
üdv!
Azért írok püt., mert elég régi az írásod, és nem kapnád meg a válaszom. Nekem 6870-em van ugyan ebből a márkából, csak a 3 ventis, és soha nem ment a venti fordulat száma 40% alá. Sőt nekem 25%ra levéve a ventit akkor leáll. Szerintem ezeknek ennyi az alapjárata.
-
varmi2
nagyúr
Az alaplapi hd3200 együtt működik hybrid crossfire-ben pl: 6450,6570-el? És ilyenkor is használja a rendszer memóriát, vagy megelégszik a dedikált videkari memóriájával?
-
varmi2
nagyúr
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy jelenleg az alaplapi videokarit használom hd 3200, és venni akarok bele egy hd 6450 vagy 6570-t, és akkor azokkal együtt tud működni hybrid crossfirexben? ÉS ha működik, akkor is a rendszer memóriából vesz le az igp? vagy akkor megelégszik a dedikált kártya memóriájával?
-
varmi2
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Jelenleg az alaplapom egy Gigabyte GA MA78GM-s2h (hd3200) az igp-je, ha teszek bele egy másik amd-s kártyát, akkor bekapcsolható az igp is? a másik kártya egy 6570 lenne.
Most jelenleg egy nvidia 8400 gs van benne átmenetileg, és vajon most bekapcsolható lenne az igp, a lényeg, hogy a hdmi kimenetén lenne kép? nem játékra kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest