Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- One mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Különös problémával kapcsolatban kérnék segítséget.
A jelenség teljesen véletlenszerű (én nem tudom semmilyen tevékenységhez kötni).
Egyik pillanatról a másikra a monitor készenléti állapotba helyezi magát, majd a gép kettő másodpercen belül lekapcsolja magát. Rögtön bekapcsolva bekapcsol, de nem indul el, egy perc múlva történő bekapcsolás után betölt normálisan, hibát nem ír sehol sem, az operációs rendszer sem panaszkodik, hogy gondja lett volna a leállással.
Gondoltam, hogy az operációs rendszerben lehet a gond, ezért újrahúztam a rendszert, de a hiba néhány napon belül jelentkezett, sőt arra is volt példa, hogy a BIOS-ban történő járkálás alatt is ezt tette, ebből gondolom, hogy nem operációs rendszer függő.
Minden segítséget előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- iPhone topik
- SSD kibeszélő
- gerner1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest