Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv.
Most szereztem egy X600 karit, de gondok vannak vele. Az hogy a Stalker nem indult el még megérteném, de kiderült hogy bizony el kéne neki. Elindul, menübe belép, új játék vagy játék betöltés tök mindegy mert kifagy az egész gép. Most kipróbáltam a Vice City-t és ugyanez.
Mi a fenével lehet megtudni, hogy a kártya-e a rossz? De amúgy 2D oké, netezni tud, minden oké.
Ja, a ram órajelhez miért 256MHz-et ír az Aida mikor 400-nak kéne lennie? Nem a vrammal lesz a probléma? Vagy a memóriavezérlőjével?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- G-Sync hitelesítést kapnak a Samsung új OLED tévéi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Száguldás és homoktenger az új GeForce driverben
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest