Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
Új hozzászólás Aktív témák
-
selenge
tag
válasz selenge #8551 üzenetére
a linkelt oldalon már nem is megy... szóval honnan tudnám beszerezni az adott ost?
illetve ha sehogy nem megy, akkor marad a 6.1 de mivel ezen rettentően kevés a hely, milyen progit ajánlanátok, amivel meg lehet könnyíteni a használatát?
SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
-
selenge
tag
hali! acer m900on szeretnék wint frissíteni, találtam egy ilyet... mennyire használható? mennyire merjem rátenni?
SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
-
selenge
tag
kábel, de a eleve nem ismeri fel a win7... drivert meg nem fogadja el, illetve nincs olyann funkció mioban hogy modemként menjen, csak annyit tudok beállítani, hogy töltsön usbről
-
selenge
tag
hali! az lenne a kérdésem, hogy vodás netet mio a501-el szeretnék a notimra, úgy hogy a pda-t modemként használom win7alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest