- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
válasz
Jim Tonic #218 üzenetére
böngészők amiket próbáltam: minimo, netfront
bár én mindig úgy vagyok vele, hogy kipróbálom a böngészőt, megállapítom hogy jobb mint az iexplorer, meg párhuzamosan azt is hogy ettől függetlenül még mindig valami iszonytatóan macerásan szar kicsi képernyőn webezni, úgyhogy csak különösen súlyos életveszély esetén fogok amúgyis.
amúgy én azért kerestem másik böngészőt, hogy könnyen tudjak http proxyt ki-be kapcsolgatni a böngészőben, mert ez az Internet meg Work hálózati profil a világ leghülyébb dolga, nem tudom hogyan gondolták egyáltalán, meg főleg hogy mi értelme (ebben a netes közvélemény is megegyezik ahogy olvastam).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest