- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bomc
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4710 üzenetére
-
titus26
tag
válasz
Viktor0610 #4678 üzenetére
arra nem reagál semmit.
semmilyen beállításvarázsló nem jön. -
titus26
tag
válasz
Viktor0610 #4676 üzenetére
szia!
a szervízben mondták, hogy így kell csinálni. -
baliii
senior tag
válasz
Viktor0610 #4647 üzenetére
nagy kár
pedig milyen jo lenne lementeni az smseket telefoncsere elött avgy csak ugy biztonságbol
pedig palm gépekkel lehet valahogy sms-t kezelni ha jol tudom -
yooccoo
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4633 üzenetére
holnap délelőtt kiderül, akkor jön meg a szinkronkábel
-
yooccoo
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4624 üzenetére
mármint a gépnek a foglalata?
vagy a kábel végén lévő csati?
holnap kiderül, akkor lesz meg az új kábelcsak akkor miért villog a sárga lámpa, ami a töltést hivatott jelezni?
-
yooccoo
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4622 üzenetére
én is erre gondoltam, ezért kicseréltem újra
lemerítettem és újra akartam tölteni, de semmi -
sharpapa
senior tag
válasz
Viktor0610 #4611 üzenetére
Hálám örökké üldözni fog (még az után is)
Egy apróság még: itt a felsorolásban tök mindegy mit rakok fel, vagy azért lényeges különbségek vannak? -
tomi_x
tag
válasz
Viktor0610 #4615 üzenetére
A hard resetet meg nem sikerül előcsalogatnom ebből a ketyeréből. Nem tudom mi lehet a gáz.
-
arpadpapa
csendes tag
válasz
Köszi, megnyugodtunk!
A képnél, amin az Application Data mappa van kijelölve, rosszul tettem fel a kérdést. Arra voltam kiváncsi, hogy a Storage Card, és a MicroDrive mappa mellett mik azok a kis fekete bigyók?
A képek eltüntek végérvényesen, amiket a MicroDrive-ra mentettünk, de miután már hiába kerestük őket, és sehol sem voltak, és a képeket, amiket utána csináltunk, sem találtuk, mert nem látta a rendszer, csináltunk egy MicroDrive formázást, s utána, igaz, az eltünt képek már nem, de az utána készitett képek már láthatóak lettek. -
Tomi13
senior tag
válasz
Viktor: Köszönöm szépen,megpróbálom.
Üdv.
-
sharpapa
senior tag
válasz
Viktor0610 #4600 üzenetére
Mind2.
-
arpadpapa
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4605 üzenetére
Lehetséges, hogy reseteltünk, a hátulján levő tollhegyes resettel, s azrt tünt el? (lefagyott).
-
arpadpapa
csendes tag
válasz
Mégegy kérdés: S ez mit jelent?
Ugyanis eltüntek a kameraképek, s nem tudjuk elővarázsolni őket. -
arpadpapa
csendes tag
válasz
Egyre bizonytalanabbak vagyunk. LÉTEZIK??- , hogy ROM frissités helyett kicserélték az egész belsejét, s igy lett az Advantage x7501-es-ből Athena x7500-as? (athe100).
Tehát, hogy a ház megmarad, s a belseje megváltozik egy másik készülék belsejének behelyezésével?
Megnéztem a HTC oldalán, support Advantage x7501, the latest Roomrámentem, de az oldal nem található. (not found)
-
arpadpapa
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4603 üzenetére
S hogy történhetett ez, hogy egy eszközből, (nevezetten: HTC Advantage x7501-ből) HTC Athena x7500 lett? A belsejét cserélték ki, vagy egy ilyen ROM cserével kiirtották belőle az eredeti mivoltát?
S vissza lehet tenni az eredeti x7501-es ROM-ot?
-
sharpapa
senior tag
válasz
Viktor0610 #4598 üzenetére
Pl ez. De van még vagy 2 téma ugyanitt ahol wm6 telepítésről van szó.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4553 üzenetére
huh vazze, ilyen problémás a 6.1?
ez egy hivatalos frissítés ráadásul?
-
Peet210
őstag
válasz
A TCPMP nem működik WM6.1 alatt...
Hmm... Nekem működik.
-
vjay13
csendes tag
válasz
-A szinkronizálásnál nem lehet a mobileszközökre klikkelni mert szürke az egész. Csak a kapcsolat beállításaira lehet meg a bezárásra.
Gőzöm sincs mi baja van
-Nem tudsz egy mindent lejátszó progit (avi, mpeg stb.)?
-Köszi tényleg az Home plugin volt a ludas
-
retes
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4543 üzenetére
Ez rendbe is van, de ennek egy saját menüje van és nem is nagyon lehet kilépni belőle...
Ez egy concorde cns aero...
Elvileg windows ce fut rajta, de nem nagyon megy a navi...
Mit lehet ilyenkor csinálni vele? Lehet valahonan térképet szerezni hozzá?
-
v_zsolti
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4535 üzenetére
Esetleg tudsz valami programot is ami ezt megcsinálja?
-
v_zsolti
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4535 üzenetére
köszi a gyors választ
-
Zellerrrr
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4524 üzenetére
hogy tudok resetelni (soft,hard)? ugyanolyan készülékem van mint Viktoár kollegának
o2 xda 2 mini
-
Zellerrrr
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4518 üzenetére
Hello
Nagyon rendes vagy köszönöm,de sajnos nem működik a file explorer
Rányomok de nemcsinál semmit.Valahogy meg lehet oldani?Köszi
-
Tuschke
tag
válasz
Viktor0610 #4506 üzenetére
Mind a kettő egyszerre?
Valamilyen szinten cincog, full hangerőn, ha a fülemhez teszem, nagyon halkan halható. -
detroitrw
addikt
válasz
Viktor0610 #4487 üzenetére
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows CE Services]
"AllowLSP"=dword:00000000enélkül nekem nem megy anett a pda-n usbről XP alatt AS-en keresztül
enélkül a regisztery bejegyzés nélkül nem megy a netVista alatt meg most sehogy se megy /nem emlékszem régen ment e
/
-
Ygg
senior tag
válasz
Viktor0610 #4483 üzenetére
Köszi!
Valami ilyesmi lesz.
De közben nagy örömömre beszart a PDA
.
-
Ygg
senior tag
válasz
Viktor0610 #4481 üzenetére
Igen.
Ezt szeretném!
De nem megy!
Csak kijelölést húz oda!!!
Nem értem, mi a gond. -
Ygg
senior tag
válasz
Viktor0610 #4477 üzenetére
öööö...Anulu nem érteni...
Mi van?
Nekem az a bajom, mester, hogy nem tudom így menteni, mindenáron kézírást akar értelmezni, akármilyen beviteli módot is választok.
Én csak simán szeretném viszontlátni a firkálásom, vagy esetleg valami skiccet csatolni. -
Artika
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4459 üzenetére
Nekem Tytn em van de én nem nagyon használom ki a QWERTY-t.
Csere? -
Buddhha
tag
válasz
Viktor0610 #4459 üzenetére
Hát igen... az a fránya hardveres billentyű... amíg ki nem jött a Kaiser én nagy Artemis-rajongó voltam... és még a 3G se hiányozna annyira...
-
Buddhha
tag
válasz
Viktor0610 #4457 üzenetére
Én egy jókoma-Yakumo Alpha X használója vagyok... szóval nálam inkább mérete van a kijelzőnek mint felbontása...
Valószínűleg elég aprók lesznek az ikonok...
Mondjuk a htc saját kezelőprogijával talán nem... bár szerintem böngészéshez kicsi a képernyő...Viszont találtam neked egy ilyet!!! De te is PRO-ra gondoltál ugye???
-
Buddhha
tag
válasz
Viktor0610 #4455 üzenetére
Ha rám hallgatsz... akkor kaiser... én imádom... csak a pénzt kéne rá összeszedni... de ha nem sajnálod a 2 év elkötelezettséget, és a garanciát, akkor a "Nagy-magenta-T"-nél egész olcsón hozzá lehet most jutni... (29970+(12*5835)) na meg a havi előfizu... de ha van "Nagy-magenta-T"-s előfizud, akkor upgrade, és ha van régi készüléked, akkor kérd a "Válts 3g-re" akció keretében, és úgy még olcsóbb picit...
-
Buddhha
tag
válasz
Viktor0610 #4453 üzenetére
Holá Viktor!
Úgy látom, ma nincs jó napod...
Tudunk segíteni??? -
Dufresne
addikt
válasz
Viktor0610 #4443 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
Domain akkor nálam is üres marad -
Dufresne
addikt
válasz
Viktor0610 #4441 üzenetére
Lehet hogy csak én beállítási bénaságom, de nekem a legrosszabb, hogy az üzenet küldéshez nemtudom beállítani a felhasználónevet és a jelszót, mert az smtp-s résznél más a felhasználó név, mint amit a pop3-nál van. Bár lehet hogy még az itthoni routeren is állítanom kell/kéne mert az is gond.
Amúgy tényleg normálisan működik, meg amire kell levélolvasgatás terén, arra tökéletes, kellően kevés adatot tölt le.
Csak ezt a levélküldést kéne még belőni...pedig asszem egyszer már belőttem. A beállításoknál amúgy van egy olyan, hogy Domain..az pontosan mire szolgál? -
válasz
Viktor0610 #4410 üzenetére
Úgy értitek, a standardhoz is jó?
Nem akarok sok pénzt kiadni, hogy aztán a hardverhez ne legyen jó
-
netkoo
senior tag
válasz
Viktor0610 #4381 üzenetére
Ott sajna semi sincsen
De felhivtam a forgalmazott.Azt mondták vigyem be ők lefrisitik a térképet 4000+fáért!
Septembertöl meg állítolag fent lesz az oldalukon is? -
Dufresne
addikt
válasz
Viktor0610 #4368 üzenetére
Ez nekem is eszembe jutott, hogy pl az én E50-esem nemtudja a sztereo bt-t és hogy ha nem, akkor ezt tudja-e valahogy kompenzálni a lejátszó mondjuk, de nemhinném, kipróbálni viszont nemtudom. De kipróbáltam az E50-en a symbian-os változatát a coreplayer-nek és elég jó pocketdivxencoderrel tömörített 320x240-es videókat simán játsza.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
Viktor0610 #4346 üzenetére
Másik PDA-t már próbáltam, azt látja a gép!
Az én PDA-mat még nem volt lehetőségem másik gépen kipróbálni... -
Artika
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4328 üzenetére
Ha sok progi fut a háttérben akkor bezárása:
settings\system\memory\running programs\stop allNem fontos soft reset
-
bzoly
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4330 üzenetére
Nekem HP van, az "csak" szétfagy ilyenkor.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4328 üzenetére
megoldás a soft reset
nemtom, nekem csak akkor telt meg párszor a memó amikor x alkalmazás már futott és mellé még elindítottam az iGo-t. ill. ha hasonló körülmények között betöltök egy bazinagy weblapot, pár képet nem tölt be róla, gondolom szintén memóürülés miatt. -
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4326 üzenetére
sztem Kaiser-t vegyél, ne Titán1-et, amúgy.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4298 üzenetére
neked pedig sztem egy VGA-s pda kellene, ha sokat netezel rajta, O2 XDA Flame vagy HTC Universal, ha kell qwerty.
most asszem nem mondtam újat -
Béló
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4302 üzenetére
te kis sumák
no jo de máridőközben megtaláltam amit kerestem ezért mégsem foglak zaklatnipdamanián elég jo árban van az eeepc, milyenek a visszajelzések a céggel kapcsolatban (garnacia, szerviz stb.)?
előre is köszönöm -
Béló
aktív tag
válasz
felvehetlek msnen mert szeretnék párat kérdezni a pda-kkal kapcsolatban?
-
Béló
aktív tag
válasz
OKé igazad van eddig a pda felé kacsintgattam.
nem tom én mobilon(N80) neteztem eddig wifin keresztül és ott sem volt lassu az oldalak beöltése, pda-n pedig még gyorsabbnak tünt eddig: viszont az is tény hogy az eeepc egy teljesértékű notebook windows xp-vel, nem pedig mobilverzióvalMit nem adnék ha lenne 100ezer alatt egy érintőkijelzős notebook ami eléggé kicsi a mindennapi használathoz
, sajnos a microsoft megakadályozta hogy az eepc 900 ban az legyen mert nem volt hajlandó xp-t adni 100alatti érintőkijelzős notikba....
Szal akko lehet hogy mégis eepc lesz max majd az üzemidővel megbarátkozom:
-
Béló
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4294 üzenetére
ok köszönöm! de most hogy ellened mondjak: a noti nagyobb és nem képes navigálni (hátha eltévdnék az egyetemen
), meg sokan szidták az eeepc-t a kijelzője miatt: hogy kiscsi a felbontása a netezésre mert mindig scrollozni kell, persze pdakon is kell de ott joval gyorsabban megy a stylus miatt, mig a otinál az egérrel szerencséskedni...
-
kaller1
veterán
válasz
Viktor0610 #4290 üzenetére
Egyetértek,én is az EEEpc mellett teszem le a voksot.
-
Béló
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4290 üzenetére
Igen erre gondolok én is de mégis egy noti elég nagy egy pda-hoz képest: meg végülis bármikor hazamehetek szinkronizálni...és a pda-n gyakorlatilag ugyanugy tudnék netezni(sőt kényelmesebben mert az EEEpc-nek eléggé kicsi a billentyűzete!
-
GD
őstag
válasz
Viktor0610 #4284 üzenetére
igen, erre gondoltam, köszi
-
GD
őstag
válasz
Viktor0610 #4282 üzenetére
hm, tudsz ilyen csokrot írni? konkrét progikkal..
-
Oczu
senior tag
válasz
Viktor0610 #4265 üzenetére
Amennyiben a PC netkapcsolatát osztanád le: [link].
Ok bejön a kezdőlap, de feldobja, hogy állítsam be a kapcsolat tipusát,
add new device, de nem talál installált hardvert........mi lehet a gond?
-
magnum_pi
tag
válasz
Viktor0610 #4267 üzenetére
Ja, csak közben észrevettem hogy abban meg nincs GSP
Tudtok ajánlani valami jó boltot házhozszállítással?
-
Integra
titán
válasz
Viktor0610 #4237 üzenetére
az alatta levő linken meg nekem az exe file a normális pc-s installernek tűnik
WLM_10.6.0031.1600.cab is not a valid windows ce setup file, ezt írja ki, miután átmásoltam pda-ra. amúgy a cab-ot akár my documents-be is áthúzhatom mert ebből installálná fel magának program files-ba a programot?
bár most úgy tűnik nem tudom megcsinálni -
Integra
titán
válasz
Viktor0610 #4234 üzenetére
nem találo ms oldalán..
-
Integra
titán
válasz
Viktor0610 #4230 üzenetére
akkor marad az spb plus???
-
Simtu
senior tag
válasz
Viktor0610 #4217 üzenetére
Leszedtem a progit, úgy tűnik ezzel meg megy...
Köszi a segítségt! -
Simtu
senior tag
válasz
Viktor0610 #4215 üzenetére
Köszi, de sajna nem megy így sem. Már mindent levettem a minimumra, de így sem játssza le.
MP3 WAV WMA Converter-rel próbálom. Ebben elég sok mindent be lehet állítani.
Esetleg vmi másik konverter? -
válasz
Viktor0610 #4208 üzenetére
Hát de na. Ha már van benne wifi...
Majd megnézem új akksival is ezt csinálja-e. De érdekes.Mod.: Nameg amúgy is. Pocket PC, mindenre való, amihez van rá progi.
-
Accord1
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4205 üzenetére
Hi!
Köszi műxik! Az igot meg valahogy márcsak felrakom. -
Accord1
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4193 üzenetére
Hi!
Igazság szerint progit telepítettem a készülékre útána jött a probléma.. -
Accord1
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4191 üzenetére
Viktor köszi a gyors választ!!! Sajnos hard reset nem jött be és a gyári állapotra való reset sem.. Marad a szervíz..
-
tibe0309
tag
válasz
Viktor0610 #4173 üzenetére
Közben módosítottam a hozzászólásomon.
Ide is belinkelem.
írta: viktor0610feltetem ezt eve vm-t elindul, de hogy itt java-t nem tudok megnyitni, az biztos. Vagyy ha mégis akkor elmagyaráznátok nekem h hogyan kéne
-
Integra
titán
válasz
Viktor0610 #4171 üzenetére
semmi
én ezt nem értemelőször megörültem mert látom hogy én barom wp2-t állítottam be, azt meg nemt udja, aztán átállítottam wpa-ra, de ott is semmi, aztán kikapcs és akkor sem
-
Integra
titán
válasz
Viktor0610 #4162 üzenetére
kitöröltem, semmi, nem látja
azon gondolkodom hogy állítottam e valamit a routerban, hogy nem látja egyáltalán...
csak akkor a notebookok miért látják?
olyanra állíthattam a kódolását a wifinek amit a pda nem tud?? -
dregpeter
tag
válasz
Viktor0610 #4162 üzenetére
Mindegy, de nem értek a Wlan routerekhez. Ezért kérdezem, tudom nem ez a ideszoló forum, de a Wlan routeres forumba nem kaptam választ.
-
Integra
titán
válasz
Viktor0610 #4159 üzenetére
milyen beállításokat?
arra gondolsz hogy töröljem ki a már létező és elmentett wifi kapcsolatom és vegyem fel újra a listára? -
Artika
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4155 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #4149 üzenetére
ezt nem gondoltam volna, köszi
-
Artika
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4133 üzenetére
Sajna nem volt garija ezért kértek érte pénzt, ha lett volna akkor ingyér csinálja a márkaszervíz mint általában mindenhol és nem sz@rakodtam volna otthon vele.
De mostmár, hogy megfizettem a tanulópénzt és elég sokat csináltam osztom az eszet én is (mentés,full akksi, laptop, ima)
-
molnarlb
csendes tag
válasz
Viktor0610 #4109 üzenetére
Bocsánat,csak igy nem müködik jól a PDA-m és feleslegesen vettem meg,szerintem igazán feltehetnék a Fujitsu oldalára. 1000 bocsánat
-
dregpeter
tag
válasz
Viktor0610 #4078 üzenetére
akkor jo
Van olyan probi vagy beállitás ami lehetővé teszi azt hogy Bluetoothon keresztül tudjak beszélni mobillal? vagy pda-val?
Magarán: van egy kombi PDA és egy blutoothos mobil készülék lehetésges a kettő összekombinálása ugy hogy bluetoothon keresztül lehessen bezsélgetni?
-
dregpeter
tag
válasz
Viktor0610 #4076 üzenetére
oké, kösz a lelkes segitséget.
-
dregpeter
tag
válasz
Viktor0610 #4073 üzenetére
Nekem Windows mobile device van, átkéne akkor menjek Xp-re, mert csak ott müködik a Active sync 4,5, hm?
-
ithomas
őstag
válasz
Viktor0610 #4073 üzenetére
Akkor nem szóltam..sorry!
-
ithomas
őstag
válasz
Viktor0610 #4071 üzenetére
Ezt élből cáfolom...az én PDAmra még az életbe nem volt kábel dugva(ki sincs csomagolva a tasakból)és mégis BT-on keresztül szinkronizálok,vagy éppen netezek vele.
-
dregpeter
tag
válasz
Viktor0610 #4069 üzenetére
na Én is itt tartok, ahogy leirtad, azaz megjelent a kapcsolatoknál és bejelöltem az Active sync-t majd finish, majd ujra az active sync és elkezdi a kapcsolatot létesiteni de kiadja azt amit leirtam. . . Vistán a windows mobile -ban meg beállitottam a COM 3 -t . a Pc-n a program nem reagál semmit a PDA-ra, csak a Bluesolielben van állandó kapcsolat.
-
dregpeter
tag
válasz
Viktor0610 #4066 üzenetére
"Viszont, ha előtte a PDA-ról kitörlöd a számítógépet, majd utána indítod a csatlakozást a PDA ActiveSync programjából, már feltelepíti az ActiveSync szolgáltatást is." --megtörtént a letörlés az ujra párositás . . . meg ez amit ide irtál, de nem jött fel a Active Sync szolgáltaltás a serial és a wirless stereo mellé. . .
-
dregpeter
tag
válasz
Viktor0610 #4062 üzenetére
Pcn a Windows mobile eszközkezelő nem észleli a PDA-t sehogy, csak a BlueSoliel érzékeli. A PDA-ból meg nem akarja magát kittörölni, vagyis nincs benne olyan opció
ott eddig ugy töröltem a párositást hogy a Bluesolielből kitöröltem a PDA megjelenő ikonját és ujkeresére mentem. stb
de amit irtál azt sajnos nem értem, hogy gondolod. . . .
-
dregpeter
tag
válasz
Viktor0610 #4060 üzenetére
Ezt már irtam (de ugyanaz a bibi):
amikor ide rámegyek ezt irja ki "Cannot find an existing Bluetooth partnership with a PC that supports ActiveSync. Would you like to set up a partnership now? . . . YES vagy NO" ha a yesre megyek kiadja a settings ben a bluetooth beállitást, ott a "turn on bluetooth és a "make this device visible to other devices" két beállitás fogad azt semmi . . .más?
-
dregpeter
tag
válasz
Viktor0610 #4058 üzenetére
amikor párositom akkor kiirja hogy com 3, de beállitom a windows mobile eszközközpontnál a com 3 -t de semmi, az active sync nem csinál semmit mint az előzökben . . .
-
dregpeter
tag
válasz
Viktor0610 #4054 üzenetére
Én Vista alol csinálom. Ott Windows Mobile -s cucc van, nincs sima Active sync és ott is van Kapcsolat beállitásai de azon belül nincs 9 com csak com 8 as, és a 8 as után az van hogy Bluetooth. Kiválasztom, de semmi se történik, ha a PDA-n az active belül rámegyek a bluetoothos Connectre . ..
-
dregpeter
tag
válasz
Viktor0610 #4054 üzenetére
rendben megnézem. Kösz a segitséget. Probálom . . .
-
dregpeter
tag
válasz
Viktor0610 #4051 üzenetére
oké azt választottam, megtörtént a párositás, és beléptem a Active sync be és rámentem a "connect via Bluetooth" -ra ámde ugyenugy kiadta mint eddig is a "cannot . . ." yes vagy no -s szöveget.
-
dregpeter
tag
válasz
Viktor0610 #4046 üzenetére
nem jo, azt irja ki a PDA-, hogy a passkey incorrekt . . .
-
Artika
aktív tag
válasz
Viktor0610 #4038 üzenetére
Elnézést
Kicsit segítettem...És kicsit tágabban értelmeztem
Tiltott a védett cuccok jogosulatlan :
* használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
* használatára buzdítás,
* segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;Még 1szer nem fordul elő.
-
nesa
veterán
válasz
Viktor0610 #4016 üzenetére
Ertem a win megmarad vagy az is elszal?
-
nesa
veterán
válasz
Viktor0610 #4014 üzenetére
Koszonom, azert a telepitett dolgok megmaradnak, PL IGO?
-
nesa
veterán
válasz
Viktor0610 #4012 üzenetére
Az a baj hogy a csuszka lecovekelt nem mozdul.
Nincs valami amivel alapbelitasokat lehet elerni? -
rumos14
nagyúr
válasz
Viktor0610 #4005 üzenetére
ez az igazi ph! tímwörk
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Viktor0610 #4003 üzenetére
Nagykőleesős-szmájli. MIO_PDA CONNECTED
-
localhost
Közösségépítő
válasz
Viktor0610 #4001 üzenetére
Tegnap óta négyszer töltöttem le, mindig máshonnan v4.5... UGYANÚGY történik mindig... Érdekes, hogy maga az ActiveSync mindig szépen települ, a gond akkor jön elő amikor a MIO-mat feldugom.
NAH JÓ... ide azzal a file-al is, ha már így erősködsz!
(Kösz!) -
localhost
Közösségépítő
válasz
Viktor0610 #3999 üzenetére
Köszönöm, magamtól is így tettem.... de nem jó... tovább ment a telepítés, most másik fájlt hiányol...
"usb8023x.sys "
Segítségnek ennyi elég, holnap előkeresem a PDA-m telepítőlemezét és újrahúzom az egészet.
Mégegyszer kösz! -
localhost
Közösségépítő
válasz
Viktor0610 #3997 üzenetére
Igen, légyszíves: Emailcímem az adataimnál!
ELŐRE is köszönöm! -
localhost
Közösségépítő
válasz
Viktor0610 #3995 üzenetére
Nekem kihozott: az első két karakter r és n (rezső és nelli)
Egy csomó fórumos kérdést kaptam rá, miszerint miért keresi ezt a win? Gyakorlatilag ugyanazok a kérdések, mint amit én feltettem. A legtöbb esetben ez a válasz: Telepítsd újra az ActiveSync-et.
Megtettem, de nem segít. -
aXXon
őstag
válasz
Viktor0610 #3990 üzenetére
Ha mondom
-
aXXon
őstag
válasz
Viktor0610 #3988 üzenetére
61mega szabadult fel. Köszönöm a segítséget neked, így már minden okés. Mégegyszer köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest