Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
zsolt19900 #34706 üzenetére
Pedig ez egy tök alap 1080p videó, még a mosógép is lejátssza, nem kellene belerokkannia egy i3-nak. Érdekes eset.
-
MasterMark
titán
válasz
zsolt19900 #34704 üzenetére
MPC-HC írta alul, hogy hardveres gyorsítás megy? Mert ez alapján én azt mondanám, hogy valamiért nem megy.
Milyen videóval próbálod? (Kódolás, felbontás, bitráta, frame rate?)
-
MasterMark
titán
válasz
zsolt19900 #34700 üzenetére
Szerintem ez attól függ, hogy megy-e lejátszás alatta, úgy nézd majd meg.
Feladatkezelőt is nézd, hogy mi pörgeti a CPU-t. Simán lehet, hogy semmi köze nincs hozzá, csak valami process be van ragadva.
Múltkor töröltem a OneDrive for buisness klienst, mert 40%-on tekerte a gépet feleslegesen. De pl. ilyen is volt: [kép]
-
MasterMark
titán
válasz
zsolt19900 #34696 üzenetére
-
MasterMark
titán
válasz
zsolt19900 #34694 üzenetére
Melyik PowerDVD? Be van kapcsolva a hardveres gyorsítás rajta? A proci IGP-je is tudja gyorsítani úgyhogy ez nem probléma.
Próbálj meg egy MPC-HC-t, hogy mit teker akkor, illetve működik-e a DXVA.
-
MasterMark
titán
válasz
zsolt19900 #34692 üzenetére
Miért nem használsz olyan lejátszót, ami hardveres gyorsítást használ, és akkor a VGA erre való fixfunkciós blokkjait fogja használni, nem pedig a CPU-t terhelni?
-
MasterMark
titán
válasz
baidgti #34684 üzenetére
Onnan nem hagytak ki semmit, ha van is benne SSD-nek való M.2 akkor az sem ott lenne.
Jól megnézted egyáltalán mindenhol?
(Azért akarod szervizbe vinni, mert nem találod rajta az M.2-es slot-ot?
)
Amúgy meg azzal kezdted, hogy 2.5-ös SSD-d van, azt pedig csak a mostani HDD helyére tudod betenni.
-
MasterMark
titán
válasz
kolivanov777 #34442 üzenetére
Mégis mi szar benne?
-
MasterMark
titán
Erről van szó pontosan amit kivastagítottál. Ilyet vettem. (A Spare number is passzol.)
Ha a whitelist gond lenne, akkor nem megállna már boot közben, hogy gond van? Pl: [link]
De ahogy neten olvastam az új HP laptokoban már nem kéne legyen whitelist.
szerk.: Volt egy olyan boot, hogy a Bluetooth rész látszott a bios-ban, de az FCC ID-ra azt írta not applicable, újraindítás után el is tűnt. Ez is érdekes kicsit.
szerk.2: Ja látom te is írtad, hogy benne van. Mi az az FRU? Ha ez lenne a gond, akkor nem ugyanúgy meg kellene álljon boot közben hibával?
-
MasterMark
titán
Üdv, itthoni két laptopba vettem új wifi kártyákat, viszont egyik se látja se bios, se windows szinten. Boot-olnak rendesen, nem írja, hogy nem lenne kompatibilis.
Az egyik: HP ProBook 430 G2 - Intel® Dual Band Wireless-AC 3160 miniPCIe kártyával,
a másik: HP 15-ac110nh - Intel® Dual Band Wireless-AC 3165 M.2 kártyával.Bárkinek bármi ötlet, hogy mi lehet a gond?
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #22960 üzenetére
Akksi ki- berakás megoldotta, de miért lehetett ez?
-
MasterMark
titán
Üdv
HP 430 G2, a töltője rá van dugva, azt írja a Win, hogy csatlakoztatva, de nem töltődik, 35%-on van.
Ilyenkor mi van?
-
MasterMark
titán
válasz
Telomanikus #16010 üzenetére
Felbontás jó?
-
MasterMark
titán
válasz
Dell XPS #15257 üzenetére
Nincs benne a vinyó, a tulajdonosnál van, azt hittük, hogy már nem lesz jó a 7 beep után. Linux Mint van pendriveról live-ban. De amint tudom visszarakom bele a vinyót, és akkor megnézem azzal.
A kis szivacsoknak nem tudom milyennek kellene lenniük. Kissé ruganyos, ragadós, nincs elszíneződve vagy megszáradva sehol.
2,4-es AMD V160 van benne.
Kézzel nem érezni a légáramlást, odahajolva szájjal érzem
de csak nagyon kicsit.
Ja és megint felment 70 körülre, de úgy hogy a fele alja lelóg az asztalról...
-
MasterMark
titán
Üdv
Dell M5030 procija folyamatosan 70 fok felett jár. (Terheletlenül!) Nem tudom, hogy gondolták, hogy ez a kis hűtés le tud hűteni 3 chip-et + a FET-eket. Ráadásul ilyen hővezető szivacsokon keresztül.
Kérdés, hogy ezzel most mit lehet csinálni? A procinál cseréltem pasztát, de ezekkel a szivacsokkal mit csináljak? Lehet ilyet szerezni valahol?
Vagy valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- Lenovo IdeaPad 5 15-ABA7 AMD Ryzen 5, 15,7 FULLHD IPS, 8GB DDR4,Garancia!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Dell Precision 5520 eladó kis hibás!(Kép illusztráció)
- Eladó új bontatlan eredeti Dell Latitude 5320 - 7320 - 7420 - 7520 akku battery - 1PP63
- Eladó új, eredeti Dell töltők USB-C - LA65NM190 - 20 V - 65W - 3.25A
- HARDVERAPRÓ LEGERŐSEBB LAPTOPJA Új 0km es Garanciás asus rog strix scar 17,3 rtx 4080 ryzen 9 7945hx
- Dell Latitude 3300 - 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest