- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
gyulazsolti #42139 üzenetére
Zorin az linux...
"Arra kell vírusirtó?" Linuxos topicban érdeklődj... én hw-s vagyok. -
ricsi99
addikt
válasz
gyulazsolti #42135 üzenetére
Az elsö menünél tévedtél
10-et nem lehet visszaállitani ,legalábbis nem egészséges...Hogy mit teszel fel azt rád bízom
10 -et én privátilag utálom ,de szakmailag meg jó sok könnyen javítható munkát hoz
Olyan opp-rendszert használj ami arra jó amire neked kell...
pl net +face +video=linux -
ricsi99
addikt
válasz
gyulazsolti #42133 üzenetére
Igen
Youtube tele van ilyesmi videoval
Linux azért jó mert nem kell telepiteni... elindul pen-drive -ról... nem kell driverezni ilyesmi... ha ott megy valami akkor a vas 99% jó -
ricsi99
addikt
válasz
gyulazsolti #42131 üzenetére
Ultimate =support az fizetős
Lite meg freelátom ,nincs leterhelve a gép.. de mindenféleképp másik os alatt is meg kell nézni ,mielőtt barkácsolsz benne...
-
ricsi99
addikt
válasz
gyulazsolti #42128 üzenetére
Nézd meg a feladat kezelőt... ha azt látod hogy 1000-en megy a proci akkor az akadozás csak tünet nem a hiba. az uj win10 mostanában összeakad a viruskergető progik-al.
Ha ugy sem szünik meg akkor próbáld meg egy pen-drive-s linuxal... pl a Zorin ugyan ugy néz ki mint a win ,fel se kell telepiteni ,semmi extra... ha ott nem akad akkor sw probléma -
ricsi99
addikt
válasz
gyulazsolti #42123 üzenetére
Cseréld le a win10-et
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
gyulazsolti #41268 üzenetére
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
gyulazsolti #41267 üzenetére
*csinálni
Vagy egy bios alapraállítást. Csak kellenének a lépések, hogy vakon elmenjek addig.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
gyulazsolti #41266 üzenetére
Lehet itt bios resetet cdinálni, mint egy asztali alaplapon?
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
gyulazsolti #41265 üzenetére
Már ezt is megcsináltam vakon, de nem lesz jel a monitoron. 2. poszt.
Lentebb neki sem sikerült. -
Tim82
félisten
válasz
gyulazsolti #41261 üzenetére
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
gyulazsolti #41261 üzenetére
De visszapörgetve a délelőttöt, lehet, hogy a bootolást amikor jóváhagytam, hogy pendriveről bootoljon, lehet, hogy Fn billentyű nélkül nyomtam F10-et.
Akkor ment el a kép a monitorrol. De akkor visszafele miért nem működik? -
Tim82
félisten
válasz
gyulazsolti #41259 üzenetére
Talán még ennél a Lenovo laposnál is F1 a BIOS-ba belépés. Tehát kapcsold be, nyomkodd az F1-et (vagy legalábbis azt a gombot, amivel be tudsz lépni az adott gép esetén a BIOS-ba), majd amikor már vélhetően a BIOS-ban vagy, a Win + P gombkombinációt nyomd meg és nézd meg, hogy jelenik-e meg kép. Ezt lehet, hogy ismételned kell, mert lehet, hogy elsőre a digitális (HDMI vagy DP, nem néztem meg, melyikkel rendelkezik konkrétan ez a lapos) kimenetre adna ezzel képet.
Ha már van kép a BIOS-ban, akkor már nem lehet túl nehéz megtalálni azt a beállítást, ahol fixálod, hogy ezentúl minden esetben a VGA kimenetre adjon képet bekapcsolás után.
A fenti metodikával én tudtam tesztelni képernyő nélküli Lenovo Thinkpad L450-et külső képernyővel, de szvsz az IdeaPad-odon is működnie kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest