- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
vitemerius #32767 üzenetére
Nincsmit, örülök hogy megoldódott!
-
adika4444
addikt
válasz
vitemerius #32742 üzenetére
UEFI módban van? Bár feltételezem igen, de azért megkérdem.
Acernél a passwords fülön a supervisor mellett kellett még valami másik pass is hogy ki tudjam kapcsolni a secure boot-ot, csak az a baj hogy megdöglött a kijelző úgyhogy nem tudom megnézni -
vitemerius
tag
válasz
vitemerius #32741 üzenetére
Beállítottam a supervisor passot is, de így is inaktív a secure boot engedélyezése vagy tiltása.
-
dugo_
veterán
válasz
vitemerius #32739 üzenetére
Ha hozzáférsz, akkor vedd ki az elemet pár percre.
Nem tudom milyen gépről van szó, ha nem csavarsz ki leplombált csavart, akkor nem veszik el a garancia.
Esetleg ha van pendrive-ról indítható bios frissítés opció, akkor rá lehetne küldeni egy újat, vagy az aktuálisat visszaflashelni.
-
tserrof77
őstag
válasz
vitemerius #32440 üzenetére
Mivel "Silent"-ben volt, így próbálta a gép nem, vagy alig pörgetni a ventit. Ellenben egy böngésző nyitás már pont elég volt neki ahhoz, hogy a többlet terhelés okozta plusz hőtermelés miatt bekapcsoljon...
-
vitemerius
tag
válasz
vitemerius #32439 üzenetére
Közben próbálkozom a megoldással. A windowsban takarékosra állítottam az energiasémát, s így egyáltalán nem csinálja ezt a hűtögetést. Melyik beállítás az vajon, amitől ez a végeredmény lett? Ahogy néztem, a proci teljesítményének a beállítása azonos a kiegyensúlyozott energiaséma beállításával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Revolut
- Windows 11
- További aktív témák...
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest