- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
∂яσнυη
senior tag
válasz
debcamp #27638 üzenetére
Semmi gond, csak ott találod azokat az embereket, akik nap mint nap foglalkoznak ilyesmivel.
Egyébként én kérek elnézést. Nem néztem, hogy oda is írtál már hamarabb, mint én.
Nem irigyellek. Másnak laptopot venni/ajánlani, úgy hogy te leszel az első akit keresnek, ha gond van.
Remélem rá tudod venni a hölgyet, hogy egy ilyen kaliberű nőnek(építész stb.) professionalnek kell tűnnie a szakmában. És ezt egy üzleti géppel hamarabb eléri. -
bakter24
őstag
válasz
debcamp #26898 üzenetére
Csak hogy kontrasztot adjak ennek a W7 vs W10 dolognak, én nem feltétlen ajánlom a W10 et MÉG. Jó lesz, egyértelmű, hogy jó az irány, de MÉG NEM szerintem. Az elmúlt fél évben 4 ember jött rejtélyes hibával, ami W10 alatt fennált, W7 alatt nem. Ez lehet driver gond, olyan hiba, amire majd lesz frissítés, stb, nem tudom. Viszont minden esetben a W7 volt a megoldás. Ez nem egy ultimate vélemény, és a problémádra sem megoldás, csak nem szívesen olvasom egy szakmai oldalon, hogy ez vagy az nem jó, így egyszerűen vitathatatlan tényként kijelentve. Nem konkrét személyre gondolok, csak most van róla szó. Van, amire lehet nem jó, viszont van, amire még a mai napig mondjuk az XP a megoldás. Nyilván nem mainstreem dolgokra gondolok itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest