-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpG
csendes tag
válasz
PwnZone #27776 üzenetére
Nem biztos, hogy segít (de egyből ez ugrott be):
Kb. 2 hete vettem egy MS Wired 200 (USB) billentyűzetet. Ez első hétvégére ki akartam szedni a maradék hajamat is. A gép folyton siporászott, de nem jöttem rá, hogy ez az USB le/felcsatolás hangjele. A dolgok odáig fajultak, hogy az alfanumerikus részről semmit nem fogadott...
Elkezdtem túrni a netet és erre a megoldásra akadtam:
A beállítások szerint energiamegtakarítási célból a rendszer lekapcsolhatta az eszközt. (6 másodperc tétlenség után!).
A megoldás az energiatakarékos mód kikapcsolása. Megtalálni kissé trükkös volt, ugyanis több helyen csak kiszürkítve látható az elem:
Vezérlőpult -> Nyomtatók és eszközök -> Billentyűzet -> Tulajdonságok -> hardver(fül) -> USB beviteli eszköz -> Tulajdonságok(gomb) -> Általános(fül) -> Beállítások módosítása(gomb) -> Energiagazdálkodás(fül) :
A gép kikapcsolhatja ezt az eszközt.... [×]
Na innen kellett a pipát kikapni. Ezóta nálam hiba nélkül működik.
Egy próbát megérhet - nem kell ennyire spórolni az energiával (
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Mobilhasználat külföldön
- Elektromos cigaretta 🔞
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest