- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
teptep #49514 üzenetére
Lehet pasztázás lesz ebből. Neten találtam hasonlót.
-
-
ricsi99
addikt
válasz
teptep #49467 üzenetére
Tudom ,hogy kell csinálni... van egy pár év tapasztalatom szervízben is
De a képen látható volt ,hogy a zsanér felelé menő ága is törött volt... meg lehet tákolni az alját úgy is de akkor a kijelző viszi a terhelést fel/lecsukásnál is... hosszabb távon biztos el is törik
Én sem fedlapot cseréltem hanem találtam spéci ragasztót... jó is volt csak curva drága.. leosztva árra a fele volt az új fedlapnak és 1 napos száradás után vihető volt a lapos -
Armagedown
őstag
-
UserX
addikt
válasz
teptep #49120 üzenetére
Köszi hasznos volt a tanácsod! Az idegesít a legjobban, hogy most invesztáltam bele (SSD, 8GB DDR3, 1033 RAM). Most találtam a HA-n egy hirdetést, T420-ról, felvettem a kapcsolatot az eladóval. Lehet, hogy nem a legjobb döntés...
Tulajdonképpen még minden alkatrész 14 napon belül van, de nekem nincs pofám visszaküldeni...Ha az aksi rossz, az persze más tészta...
Ennyiből, már újabbat vehettem volna használtan...
Mondjuk nekem megfelel a 420, nem játékra használom, de pl. nincs Win11 támogatás...A Win10-nek meg 2025-ben vége! -
UserX
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged