- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papooo
senior tag
válasz
Lalikiraly #37060 üzenetére
Mindkettőt kerülném, ha nem számlára venném, és nem ajándéknak.
Ha fontos a garancia, akkor körbenéznék hátha kapok valahol új 5-6. Gen i3-at olcsón
Ha nem kell újnak lennie, néznék valami szép állapotú 4.gen i5-öt 50 körül használtan. -
Papooo
senior tag
válasz
Lalikiraly #37058 üzenetére
Ha megy is, nem sokat ér, a harmatgyenge proci miatt.
Egy 4.gen i3 és a beépített intel hd rommá gyalázza.
Kábé akkora parasztvakítás mint amikor egy n4200-as proci mellé betesznek egy nvidia 920m-et. -
válasz
Lalikiraly #35395 üzenetére
Egyelőre tárgytalan. Kaptam egy jobb gépet
-
SP4C3
veterán
válasz
Lalikiraly #34259 üzenetére
passmarkos eredményekre alapozva:
E2-9000 = Core 2 Duo E8200
az N4200 egy hangyaphasnyival erősebb az N5000 meg kérdéses. -
Prowler
senior tag
válasz
Lalikiraly #33933 üzenetére
A HD 520 köröket ver a HD4000-re, ha olyan gépet veszel akkor azért tágabbak a lehetőségek.
-
Prowler
senior tag
válasz
Lalikiraly #33930 üzenetére
Igen, ennyit tud szerintem is azt kész. FullHD bőven elég szóval nem panaszkodom.
Ezt a gépet nem használom játékra, előző i5-3320M GTA IV-et és Skyrimet vitte 25-35 FPS átlaggal 1024x768 felbontáson, alacsony részletesség mellett.
-
Prowler
senior tag
válasz
Lalikiraly #33918 üzenetére
Legfrissebb driverek vannak fent, többféle lejátszóval is próbáltam, YouTube, VLC player, Win 10 Filmek + TV, mindenhol ugyanaz az eredmény.
-
Papooo
senior tag
válasz
Lalikiraly #33914 üzenetére
Egy ismerősöm szerint a laptop procik típus jelölései:
N - Neveddmeg
E - Ez is sz@r
Nekem is ez a véleményem erről a két tipusról.
Az A6 egy kicsivel gyorsabb, de én nem cserélnék rá.Egy U-s i3 vagy i5 sokkal jobb választás.
-
Davzone
senior tag
válasz
Lalikiraly #2182 üzenetére
AIDA latja, a wifi resze megy is, es a neveben bennebvan hogy bluetooth.csak azt nem kapcsolja be...
egy gombal lehet kapcsolgatni dolgokat a repulos mod ami minden radiot vezerel, amugy a gephazban van a vezetek nelkuli opcio de ott meg nem jelenik meg. nincs biosban semmi erre.
Kozben megtalaatam hogy sokan sirnak emiatt a lenovo forumain meg mar az intel forumain is,igaz ott a 6235 miatt mert az mar 5ghz de a bluetooth ott sem megy.
Olyan mintha alapba ki lenne kapcsolva, es szoftveresen nem tudod benyomni ezert drivert sem keres hozza a gep.
Az ismeretlen eszkoz kiderult nem az volt hanem valami Lenovo AOAC driver ami csak a kinai oldalukon van fent a tobbirol hianyzik...
Igy egy fokkal jobb mert nincs kerdojel de nincs BT sem. -
Kbali
nagyúr
válasz
Lalikiraly #2180 üzenetére
Ne klónozd, hanem kiterjesztett asztalt használj, ott külön-külön tudod állítani a két megjelenítőt
-
válasz
Lalikiraly #2176 üzenetére
Már eleve azt a dolgot nem értem hogy a klónozásnál csak a noti képernyőjének felbonátását kínálja fel csak az 1366 x 768 at... na most ilyenkor mit csináljak? álljak székre és pörögjek?
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
Lalikiraly #2172 üzenetére
Szia.
Ha jól látom,akkor integrált intel vga van benne.Gondolom annak a vezérlőjében is lehet méretezni a képet.
Nekem ati-m van és a catalystben van egy olyan menü,hogy "saját digitális síkképernyőm",azon belül "méretezési beállítások".
Ilyesmit keress és azzal betudod majd állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest