- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Spec666
csendes tag
válasz
POWERIVÁN #8784 üzenetére
Na hi! Megpróbáltam amit mondtál, de nemigaz jött össze! Nlite-al beleintegráltam a chipset driverét, mert csak az volt meg .inf formátumba. Ki kellett volna valamit még szedni a winfosból vagy jó volt úgy ahogy csináltam, hogy igazán semit nem változtattam csak annyit hogy beledobtam ezt a drivert??????
Ja, honnét a fenéből szerezzek sata drivert inf formátumba, mert a telepítő dvdjén nem volt, csak az a maxtor storage drive program!
Mi a fenét csináljak, PLS HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Spec666
csendes tag
Hi all! Lenne egy kis problémám egy fujitsu asphire vagy miféle laptoppal, mégpedig az hogy egy ismerősöm vett egyet amire egy haverja feltett valami buherált szar windowstxp-t. Namásmost nekem az lenne dolgom hogy egy új, normális windoest telepítsek a gépre ami nem is lehetne probléma, párszor csináltam már
Na de ennél a kiba**ott gépnél miután bebootoltatom a winCD-t, lefuttatja a szokásos köröket, majd miután végzett és választás elé kerülök, hogy folytatom a telepítést(enter), vagy kilépek(f3), a telepítés folytatását választva kidobja azt hogy a gépben nincs merevlemez, ellenőrizzem a csatlakozást, gyártó általi diagnosztikalemez,stbstb.. kilépés
Szóval ez mi a tökömért van, merthogy van benne merevlemez, működik is hiszen egy működő rendszer is van rajta, de emiatt a szar miatt nem tudok új rendszert telepíteni, ezidáig 3 féle xp cd-t kipróbáltam már és mindegyiknél ugyanez volt!
PLS segítsetek!
THNX
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fotós kérdések órája
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Nintendo Switch 2
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Inspiron 7510 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- HP ZBook Studio G4, 15,6" FHD, i7-7700HQ CPU, 32GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, W11, Számla, 1 év
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest