Keresés

Aktív témák

• Spec666

csendes tag

válasz POWERIVÁN #8784 üzenetére

Na hi! Megpróbáltam amit mondtál, de nemigaz jött össze! Nlite-al beleintegráltam a chipset driverét, mert csak az volt meg .inf formátumba. Ki kellett volna valamit még szedni a winfosból vagy jó volt úgy ahogy csináltam, hogy igazán semit nem változtattam csak annyit hogy beledobtam ezt a drivert??????
    Ja, honnét a fenéből szerezzek sata drivert inf formátumba, mert a telepítő dvdjén nem volt, csak az a maxtor storage drive program!
    Mi a fenét csináljak, PLS HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :W :W :W

• Spec666

csendes tag

Hi all! Lenne egy kis problémám egy fujitsu asphire vagy miféle laptoppal, mégpedig az hogy egy ismerősöm vett egyet amire egy haverja feltett valami buherált szar windowstxp-t. Namásmost nekem az lenne dolgom hogy egy új, normális windoest telepítsek a gépre ami nem is lehetne probléma, párszor csináltam már :K Na de ennél a kiba**ott gépnél miután bebootoltatom a winCD-t, lefuttatja a szokásos köröket, majd miután végzett és választás elé kerülök, hogy folytatom a telepítést(enter), vagy kilépek(f3), a telepítés folytatását választva kidobja azt hogy a gépben nincs merevlemez, ellenőrizzem a csatlakozást, gyártó általi diagnosztikalemez,stbstb.. kilépés
    Szóval ez mi a tökömért van, merthogy van benne merevlemez, működik is hiszen egy működő rendszer is van rajta, de emiatt a szar miatt nem tudok új rendszert telepíteni, ezidáig 3 féle xp cd-t kipróbáltam már és mindegyiknél ugyanez volt!
    PLS segítsetek!
    :R THNX :R

Aktív témák