- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
AusWolf
őstag
válasz
kosaga #22697 üzenetére
Úgy tudom, minden Li-ion akkut érdemes először min 12 órán át tölteni. Nem tudom, laptopnál ez mennyire van így, de szerintem nem veszít vele az ember, ha így tesz.
Nem feltétlenül KELL kiszedni az akkut, de ha hosszabb ideig csak hálózatról használod a gépet (mondjuk több hétig), akkor érdemes.
-
ro_bert17
őstag
-
zdanee
őstag
válasz
kosaga #22549 üzenetére
Jutányos árnak tűnik. Alapgép, de játékon kívül nagyjábol mindenre elegendő. Windowst majd kell rá telepítsél, gondolom megoldod. Akkuja kb 2 órásnak tűnik, nagyon ne távolodj el vele a konnektortól. Kb 20-25e Ft-vel többért már komolyabb vidkarival szerelt gépeket is találni, ami nem azt jelenti, hogy Dirt2 fullon fut rajta, de 2-3 éves játékok már igen.
Azt azért hozzátenném, hogy az árpaletta allján minden gyártótó gyenge minőségű konstrukciókat ajánl, ezalatt az olcsó merevités nélküli plasztik burkolatokat, a horpadó billentyűzeteket és a gyenge kijelzőket értem. Ugyanaz a hardware teljesen más élmény, ha nem csúszkál a tapipad, nem rogyadozik a billentyűzet és nem a lehető legostobább módon vannak elhelyezve a portok. Fősulis kisgépnek jók ezek, de sokan abban a tévedésben élnek, hogy a 120eFt-s gépekkel ők bevásárolták magukat az elitbe, és miért nem Vaio az Amilo.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 1 / 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest