- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
válasz
rumos14 #23951 üzenetére
szerintem amennyiben nem jelentkeznek funkcionalitási problémák - jelentős melegedés a gyakoribb, mert lakásban is kap port/szöszt a noti, és azok felhalmozódásával idővel szűkül(nek) a légjárat(ok), és romlik a noti hűtése - úgy nem kell erőltetni - elsőre akkor is max egy kis otthoni "külső" kitakarítás; egy kis ecset, ameddig beér, porszívó - a ventit közben lehetőség szerint lefogni akár egy csavarhúzóval, hogy ne pörögjön túl!
-
Gyuro!
aktív tag
válasz
rumos14 #5885 üzenetére
Hali!
Nem régóta vagyok Vostro tulaj! Első dolgom a vásárlás után az xp telepítése volt! Freedos-os volt alapból a gép! Nálam nem volt semmi ilyen probléma, csak annyit kellett tennem, mikor beraktam a telepítő cd-t, hogy indításkor a dvd meghajtóról bootoltattam, mert alapból nem indította el, hiába volt bios-ban sorba állítva, hogy honnan induljon (3. volt a sorban a dvd meghajtó)! Szóval, biosban csak a dvd-t adtam meg neki és láss csodát, már kúszott is fel az xp induláskor!Remélem azért mikor betetted a telepítőt első dolgod volt formatálni a vinyót, legalább is én így tettem és nem volt gondom aztán semmi!
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metal topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Autós topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest