- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Aktív témák
-
AnTomySm
tag
válasz
stone55 #22137 üzenetére
Pontosan nem tudom, de szerintem a te "házi megoldásaid" közül amiket felsoroltál a legtöbb automatikus garanciavesztéssel jár, úgyhogy én nem próbálkoznék.
Vagyis: Ha biost frissítesz szerintem az gari vesztés. Ha valami programmal megmuherálod, hogy más értéken kapcsoljon ki a gép, akkor megsütöd a procit ami már talán nem garanciavesztés, de legalább lesz egy biztos okod, hogy vidd a szervízbeHa a ventiket szabályozni tudnád, hogy jobban hűtsenek (feltéve, hogy nem teszik) az esetleg használhatna, de szvsz az már alapból gáz, ha ezt automatikusan biosból nem teszi meg, vagyis megint oda lyukadunk ki, hogy mehet a szervízbe.
Volt ACER notim egy sima kis celeron m procival mégis úgy tudott melegedni, hogy az félelmetes. Ölben eléggé kényelmetlen volt mert szabályosan égetett már akkor is ha csak sok ablakban böngésztem. Az, hogy ez most általános ACER hiba vagy csak véletlen azt nem tudom, remélem majd jön egy okosabb akinek van erről tapasztalata, de én a helyedben vinném inkább szervízbe. (Az a bizonyos "okosabb" remélem az én kérdésem is megválaszolja
)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces videók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Futás, futópályák
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest