- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
iknight
senior tag
válasz
azazell0 #10646 üzenetére
Egyik külföldi ismerősömnek ugyan olyan lapja van mint nekem, régebben vette kb fél éve, Asus G1S, ő heti 24 órában a nap minden órájában használja, letöltésre játékra mindenre és elég jól birja. Mundjuk jó hűtése van enenk a laptopnak nagyon, pl egy hasonló teljesitményű pavilonnak sokkal kisebb. De a lényeg hogy egy ilyen, és ehez hasonló nagy teljesitményű, és jó minőségű laptopnak bizony ára van. Ha nem sokat hurcolászod, lehet jobban jársz ha asztali gépnél maradsz, vagy ha komoly pénzt költesz rá, 300 e körül, akkor veszel 80-100-t egy asztali gépet, és 200k ért egy laptopot. Szerintem nem túl jó megoldás, én sem merem használni annyit, sajnálom nem akarom leharcolni. Én is vettem egy gyengébb asztali gépet amiről megy a letöltés esetlegesen emg ez az...
-
Morris
veterán
válasz
azazell0 #10646 üzenetére
Szerintem ez annyira nem jelent intenzív igénybevételt. egy noti tökéletes arra ami írtál. Én csak nagyon ritkán játszom (pedig tudnék normálisan is, mert a vga engedi), de én is sokat töltök. eddig kifogástalanul működik.
Úgyhogy szerintem neked egy sima mezei noti is jó lehet. természetesen én csak toshibát, msi-t, asus-t, és esetleg acer-t ajánlanék neked.de persze ez csak az én véleményem
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 1 / 2
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest