- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
Zoli bácsi #45465 üzenetére
Basszus, megvan a megoldás! Hibrid boot miatt nem tudok a biosba lépni. Letiltottam, most működik. Jaj, ilyen egyszerű volt. Itt a megoldás: [link]
-
válasz
Zoli bácsi #23771 üzenetére
chip és illesztője is válogatja, illetve a beállítás sem mindegy...
-
fazr
senior tag
válasz
Zoli bácsi #23771 üzenetére
Hello,
szerintem inkább az asztaliban lévő gyenge
Bár némileg érthető, hisz asztaliban tudsz bővíteni (akarják, hogy bővíts!?), notebook-ban kevésbé. -
Bull Boss
őstag
válasz
Zoli bácsi #16926 üzenetére
windows 7 home premium ez szerinted frissithető?
-
Bull Boss
őstag
válasz
Zoli bácsi #16924 üzenetére
nem tettél véletlenül valami gyári segédprogramot a laptophoz, ami blokkolná ezeket a funkciókat? Esetleg biosban lehet aktiválni
-
xedos
addikt
válasz
Zoli bácsi #16292 üzenetére
Valami más USB-s eszköz nem volt rákötve?
Ki kellett volna próbálni másik aljzatban is.
Én két USB-s winyót rádugva és egymás között másolva volt hasonló.
Olvasott, küldött, majd írt... -
ChrYsler
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #15594 üzenetére
Tyűha!
A RightMark CPU Clock-ban van egy olyan a beállításoknál, hogy CPU Thermal Monitor bekapcsolása, vagy ilyesmi, most nem vágom hirtelen mit ír, de be lehet tenni egy pipát oda. (Tegnap néztem én is.)
Úgy is próbáld ki.ChrYsler
-
plaszy
őstag
válasz
Zoli bácsi #15594 üzenetére
Ejjnye, ez durva...akkor tuti az érzékelő szenzor a "rossz"...
-
plaszy
őstag
válasz
Zoli bácsi #15582 üzenetére
Tölts le egy Realtemp-et, hátha ott más lesz a helyzet.
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Zoli bácsi #15582 üzenetére
Ezzel nézd meg, hogy mit ír!
ChrYsler
-
Sipi16
őstag
válasz
Zoli bácsi #13644 üzenetére
Azt mondják, hogy ha nincs bennt az akksi akkor könnyen tönkremehet a töltőáramkör.
-
válasz
Zoli bácsi #13644 üzenetére
nincs igazság...
a régebbi típusú ni-cd és ni-mh akkumulátorok érzékenyebbek a folyamatos rátöltögetésre, az újabb típusú li-ion és li-pol akkumulátorok nem kimondottan.
régebben volt olyan asus notim, amit ni-mh akkumlátorral úgy használtam közel 2 évig, hogy sosem volt kivéve belőle az akkumulátor, mégis remek kondícióban volt az akksi, amikor közel 2 évesen eladtam a notit; 14%-os elhasználódás, és üzemidőben közel annyit bírt, mint új korában!
ezzel ellentétben, néhány haver mindig kivette az akkumulátort a notiból, amikor kicsit tovább használta hálózati táplálásról a notit, mégis jobban leamortizálódott nekik az akkumulátor, mint esetemben! -
Zoli bácsi
őstag
válasz
Zoli bácsi #13628 üzenetére
Mivel senki nem tudott mit mondani, és a neten sem találtam megoldást (ilyen gondot igen), próbálkoztam. Mivel Sp2-vel integrált vista van, újrahúztam, 10 perc alatt fölmegy. Most nem a legújabb drivereket telepítettem, hanem az emachines terméktámogatásnál letölthető kb 1 éves drivereket. Semmi probléma nincs azóta, nem jelentkezett a hibaüzenet.
Még egy egyszerűbb dolgot szeretnék megkérdezni. Én legtöbbször hálózatról használom a laptopot, ezért az akkut ki is vettem. Kb 40%-ig merítettem, így tároltam, valahol azt olvastam, hogy ez a legjobb az akkunak. Mikor ramot vettem a múltkor a gépbe, ugye elvittem kipróbálni. Az eladó (és szervizes srác) meg volt rökönyödve, miért nincs benne a gépbe az akku, mert szerinte a gépben hagyva, 100%-os töltöttség a legjobb az akkumulátornak.
Akkor mi az igazság? -
válasz
Zoli bácsi #11970 üzenetére
X4500-asod van, jó kis hardveres HD gyorsítással!
"AKKOR EZ MOST ÖRÖM ÉS BÓDOTTÁ' "
Aktív témák
Hirdetés
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest