- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
Aktív témák
-
endruboy1
senior tag
válasz
Dell XPS #43469 üzenetére
Jó, csak már nem most kezdődött a probléma és gondoltam bedobom ide a témát hátha jönnek új ötletek. BIOS-ból nem lehet a HT-t állítani. BIOS mod az sikerült, de nem mertem felrakni rá, inkább megkértem egy hozzá értőt egy másik fórumon, de ő sajna nagyon lassan dolgozik, nincs rá ideje. Különben már feladtam azzal a reménnyel hogy sikerült több akku üzemidőt kicsikarni a kicsikéből, igazából le kellene cseréljem
.
Viszont az kifejezetten idegesít hogy nem megy a BF3... -
Kalmika27
csendes tag
válasz
Dell XPS #43444 üzenetére
Javitok ilyeneket (12 eve fogalkozom infomatikaval), de ilyen hibat meg nem lattam, alapvetoen nem tudom mi tortent, szerintem elejtettek, csak az a fura ha barmilyen HW hiba lenne a Win 7 nem telepulne fel (frisset telepitettem tobbszor is), es erzekeli mind a ket monitort.
Esetleg tudsz valamilyen jo diagnosztikai progit ajanlani? -
Dell XPS
veterán
válasz
Dell XPS #43436 üzenetére
Fordítsam le Neked?
BIOS Acer 1. Updates Fan init after BIOS detect down device to avoid fan turns fixed speed after exit ESCD operattion. (more...) 1.23 4.0 MB 2011/03/07
BIOS Acer BIOS 1.22 4.0 MB 2010/12/13
BIOS Acer 1. Adds support new CMO panel BT140GW03 V.2 brightness table. (more...) 1.19 4.0 MB 2010/10/04
BIOS Acer 1. Fixes CPU cycling notify issue. (more...) 1.18 4.0 MB 2010/09/06
BIOS Acer Improves S3 resume time. 1.15 4.0 MB 2010/06/28
BIOS Acer 1. Adds more panel brightness table support. (more...) 1.13 4.0 MB 2010/06/23 -
Kalmika27
csendes tag
válasz
Dell XPS #43434 üzenetére
Innen de, van egy szerviz konyv amiben van egy BIOS recovery lehetoseg
es konkretan ezt nem ertem mirol beszel
Save ROM file (file name: NEW70x64.fd) to the root directory of USB storage. Make sure that there is no other BIOS file saved in the same directory.
kerdes hogy honnan?
Mert a letoltheto verzio csak egy exe file DOS-os verzio vagy Windows-os verzio.Itt van amit lepesrollepesre leir:
1. Format the USB storage disk using the Fast Format option.
2. Save ROM file (file name: NEW70x64.fd) to the root directory of USB storage. Make sure that there is no
other BIOS file saved in the same directory.
3. Plug USB storage into USB port.
4. Press Fn + ESC button then plug in AC power.
The Power button flashes once.
5. Press Power button to initiate system CRISIS mode.
When CRISIS is complete, the system auto restarts with a workable BIOS.
6. Update the latest version BIOS for this machine by regular BIOS flashing process. -
Kalmika27
csendes tag
válasz
Dell XPS #43432 üzenetére
Igen de eltudom kepzelni hogy az a baj, azt esetleg nem tudod hogyan lehet visszaallitani alapba? A szerviz konyvet olvastam es meglehet csinalni csak elfelejtik leirni hogy honnan tudom osszeszedni a szukseges fajlt honlapot neztem es nincs semmi ami hasonlitana ra, ami a leirasban szereplne
-
Kalmika27
csendes tag
válasz
Dell XPS #43428 üzenetére
Ha mondjuk rávilágítasz, akkor látszódik a tartalom a kijelzőn?
- Nem, de van hatter vilagitas, bocsi de nem tudom jobban leirni, mert ilyet meg nem lattam.Bekapcsoláskor villan fel egy pillanatra?
-Igen bekapcsolaskor felvillan, egy erosebb fennyel, es utana megmarad ez a hatter vilagitas fele. -
Kalmika27
csendes tag
-
-
-
Kalmika27
csendes tag
válasz
Dell XPS #43365 üzenetére
Most mar darabokban van csak az alaplap es a bekapcsolo gomb van az alaplapon bekotve es persz a CPU, a kabelt is csereltem mar az is ra van kotve a kijelzore es az alaplapra. Ami fura volt a BIOS-ban a video card memory 0-n allt, azt tudom hogy a rendszer memoriabol vesz le maganak, de azt nem kene jelezze a BIOS-ban, hogy mennyit?
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Dell XPS #43282 üzenetére
akkor te vagy az én emberem ebben a témában most.
mesély csak hogyan is van ez akkor, én azt hittem hogy csak a gagyi w.d. winyó ad ki ilyen jellegű hangot. a másik meg, hogy hogy eddig nem vettem észre pedig volt már ott a fülem, lehet csak most kezdett el jelentkezni és eddig nem, vagy ez lehetetlen,,és teljesen normális, csak akkor én nem értem miért gondolom, hogy nem az?
szóvel ezt minden mostani proci adja ki ezt a furcsa zizis hangot? a procim amd a4 ilyencsak a4-ben. akkor ez normális?
mi az a speedstep? minek az eredménye? -
Vasinger!
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Dell XPS #43274 üzenetére
Letöröltem, de megint ugyanezt írja.
Amíg fel sem tettem rá az Nv drivert akkor is ezt csinálta, azért raktam fel az Nv-t, hogy legyen már rajta valami...
Most megnézem, hogy nincs e bios-ba letiltva, mert videókártyáknál csak az Nv-t látni...
Nvidia Optimus-t találtam egyedül, azt érdemes lenne bekapcsolni? Jobb 5letem nincs.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Dell XPS #43270 üzenetére
Nem. Beírtam a Service Tag-em. De ha az intel drivert leszedtem google-ből is, mert HD4000-eshez ugye csak 1 driver van, de ott is ugyanezt írta.
Vagy ez nem ilyen egyszerű?
Ha rámegyek a DELL honlapján az Automatically detect my Service Tag for me-re, akkor kidob egy ablakot, akkor engedélyezem, hogy scannelje a gépem, de utána nem történik semmi.
IE alól csinálom.
-
Arkennys
addikt
válasz
Dell XPS #43261 üzenetére
Köszönöm, én is örülök hogy megint ittvagyok. Jó tudni hogy van egy normális közösség, ahol lehet kérdezni, ha szükség úgy hozza.
Az OS úgy bő egy éve lett felrakva, állítólag ezt a dolgot meg pár hónapjak kezdte, csak most unta meg a dolgot. Plusz azóta játék, nagyobb program is néha fagyogat, gondolom szintén videokártya miatt.
Amúgy mennyi időnként ajánlott újrarakni a gépet, ha pl registry és egyéb pucolások el vannak végezve?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Dell XPS #43258 üzenetére
Nem, Intel® Centrino® Advanced‐N 6205, csak a DELL honlapja WiMaxra dobott valamiért...
Az a helyzet, hogy nem tudom felrakni az Inteles VGA drivert. Az Nvidia felment, de az Intel ezt írja : The computer does not meet the minimum requiements for installing the software.
Mit tegyek ilyenkor?
-
MasterHUn
senior tag
-
Vanek Eduard
tag
válasz
Dell XPS #43226 üzenetére
A driver nem volt oly friss, hogy ezt a kódot venni tudta volna, egyszerűen nem ajánlotta fel. A net egy eldugott sarkában találtam egy frissítést és felraktam. Láss csodát!
Ezen felbuzdulva arra gondoltam, hogy fejlesztem ezt a kis masinát, csak azt nem tudom, megéri-e? Azt már látom, hogy procit nem érdemes, mert akkor alaplapot is kellene cserélni, de tennék bele még memóriát meg egy nagyobb vinyót, had örüljön a gyerek. Szerintetek mennyiért érdemes elmenni ezek ügyében? -
duduati
aktív tag
válasz
Dell XPS #43208 üzenetére
Ugye a képet látni, ha rávilágítok telóval. Nem nagyon, de éppen látom hogy mi van.
Amikor kapcsolom be, felvillan hogy acer, teljes fényerővel, de utána semmi fény nincs. Amikor lesleepelem, és vissza, akkor is felvillan. Amikor rámegyek hogy leállítás, akkor is felvillan, de utána sötétség, de ha rávilágítok akkor éppen látom.
Erra mondta ismerős, hogy neki csinálta bill halál előtt is. Ekkor levette a fényerőt a legkissebbre, de még ugye akkor volt egy kicsit, és akkor volt háttérvilágítás, de amint feljebbvitte elment.Invertert cseréltem, de ugyan ez a hiba.
Külső billel az a baj hogy nincs FN gombja
-
duduati
aktív tag
válasz
Dell XPS #43203 üzenetére
Na majd látjuk, hátha találok toshiba oldalon valamit erről.
Következő a fejlemény az ACER-rel.
Ismerős mondta, hogy ha leveszi a fényerőt minimumra, akkor van kép! Egyébként nincs, vagyis csak egy pillanatra, amikor felvillan. Kipróbálni nem tudom. mert halott a bill.
-
ramrit
tag
válasz
Dell XPS #43177 üzenetére
Tehát az elött amikor bejött volna a linux(suse) telepitöje (ami mintha semmit se csinált volna) akkor egy service menüt nyomtunk ESC-vel és ott a menüben bogarászva valami upgrade-et nyomtunk és már bootolt is a win7 cd-röl. Most meg jöhetnek ezek a fránya driverek, a netröl,mivel nincs driver cd. Itt tartunk most.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Dell XPS #43150 üzenetére
Értem, köszi a válaszod!
Az Ilyet is akartál venni.... dolgot nem értem. Ezt miért írtad?
A ramos kérdésemet meg tudnád még válaszolni?
-
vida1992
csendes tag
válasz
Dell XPS #43125 üzenetére
http://www.asus.hu/Notebooks/Versatile_Performance/K53SD/#download
A drivereket CD-ről szedtük le de megnézük ugyanaz a verzió van fent mint itt az oldalon.. Csak a Geforce-re raktunk másikat miután nem tiudtuk a rendeset lefrissiteni! Win 7 után a az Inteles kártyát aztán az Nvidiát majd a többi drivert -
benvolio
őstag
válasz
Dell XPS #43123 üzenetére
Toshiba L500-1Q7-eshez, amibe ez a típusú van. Lenne eladó ilyen és azért érdekelne a kompatibilitás, mert a listákban vannak megegyező típusú Acer-ek és gondolom akkor jó. De erre kéne válasz, hogy mi szerint kompatibilis, mert méretben ugyanaz, de értékekben különböznek és nem tudom, hogy egy ventinél mi számít ha számít valamit, nehogy a gépemben kárt tegyen esetleg.
-
-
Gubu0101
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Bittorrent topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Gamer Laptop
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest