- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
Luissimo #2836 üzenetére
Tudok csinálni olyan data.zip-et ami leterheli még a 600-as procit is
Egyébként szerintem a primo sem csinál többet mint az igo8, csak meg kell szabadítani a sallangoktól, meg a felesleges felbontásoktól, brandingoktól. Kit érdekel menet közben, hogy milyen benzinkút, bank vagy bolt mellett megyünk el -
eketomy
senior tag
válasz
Luissimo #2834 üzenetére
Huh nem is tudom
Valahol olvastam, hogy minimum 64MB -osnak kell lenni egy készüléknek hogy zökkenőmentesen fusson a Primo!
(de most ez a 64MB nem biztos, azt tudom, hogy valami minimumnak megkell lenni a készülékben, na de utánnanézek ennek pontosan)
Egyébként tuti van benne valami mert a személyes tapasztalat is ez, mert nekem pl iGO8 szártyal a Primo 2.0-hoz képest a Wayteq x820-asomon! -
Źşë'
addikt
válasz
Luissimo #2751 üzenetére
19én jeleztem a webshop felé h mi a szitu, amúgy 20áig volt rá gari, vissza is írtak, fel kellene küldeni Pestre, és ez ilyenkor picit macerás mert itt vannak az ünnepek, (amúgy karácsonyi ajándék volt) tavaly faternak vettem, és most h mentünk volna rokonokat látogatni lett volna elővéve, de hát fail lett sajnos (számla megvan viszont nem kaptam hozzá szervizes garikönyvet, így azt elvileg leküldik nekem postán)
a kék led világít de semmi reakció, 14 órásat (5sec töltés, levesz majd 14 óra múlva megint töltés, és mikor kialszik a led akkor bekapcs) is megnéztem, ott sem akart bekapcsolni, lehet h az aksi kiforrasztásos dolog működne, de hát nem szedem szét mert rajta van a blomba.
Töltéskor pcről töltve pár órán (kb. 4-5) belül kialszik a vörös led, utána bekapcs gomb és a kék ledre vált át... ez olyan mint anno xbox360on a vörös ledes dolog... nem gondoltam volna h ilyen elő fog fordulni, olyan szinten megkímélt állapotban van a cucc h még a fólia is rajta van és egy deka karc nincs rajta kb 3-4x volt használva és nem is volt olcsó dolog asszem 27ezer volt szóval nem picit vagyok ideges most miatta -
gipsztigris
addikt
válasz
Luissimo #2575 üzenetére
De te is tudod, hogy csak a régebbi Navigonokra lehet mondani teljes biztonsággal, hogy fut rajta minden. :-)
Sajna vannak olyan vasak, amiken még nem sikerült GPS jelet produkálni "idegen" navi program alá. A jelzett készüléket nem ismerem csupán egy, a pakliban lévő rossz lapot akartam megmutatni a kollégának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest