- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
lehet h már volt, régebben regisztráltam bluephanter fórumra segítség kérés céljából... erre most valami low láma telespammolja az ottani fórumtopikot és jön az értesítő email napi 100, és a poén h belépni sem tudok!! ismer valaki ott valami admint aki tud ez ügyben tenni valamit? elég idegesítő a dolog
-
Źşë'
addikt
válasz
Luissimo #2751 üzenetére
19én jeleztem a webshop felé h mi a szitu, amúgy 20áig volt rá gari, vissza is írtak, fel kellene küldeni Pestre, és ez ilyenkor picit macerás mert itt vannak az ünnepek, (amúgy karácsonyi ajándék volt) tavaly faternak vettem, és most h mentünk volna rokonokat látogatni lett volna elővéve, de hát fail lett sajnos (számla megvan viszont nem kaptam hozzá szervizes garikönyvet, így azt elvileg leküldik nekem postán)
a kék led világít de semmi reakció, 14 órásat (5sec töltés, levesz majd 14 óra múlva megint töltés, és mikor kialszik a led akkor bekapcs) is megnéztem, ott sem akart bekapcsolni, lehet h az aksi kiforrasztásos dolog működne, de hát nem szedem szét mert rajta van a blomba.
Töltéskor pcről töltve pár órán (kb. 4-5) belül kialszik a vörös led, utána bekapcs gomb és a kék ledre vált át... ez olyan mint anno xbox360on a vörös ledes dolog... nem gondoltam volna h ilyen elő fog fordulni, olyan szinten megkímélt állapotban van a cucc h még a fólia is rajta van és egy deka karc nincs rajta kb 3-4x volt használva és nem is volt olcsó dolog asszem 27ezer volt szóval nem picit vagyok ideges most miatta -
Źşë'
addikt
Sziasztok!
Van egy bluepanther rubinom, ami bekapcsolás után nem reagál. Kék led világít mint a barom (egészen addig míg le nem merül, kikapcsolni sem lehet), a kijelző fel sem villan, mintha be se kapcsoltam volna.. Találkozott már valaki hasonló problémával esetleg? gépre dugva usbn keresztül sem látja a win7em a készüléket... ez egyszer csak a semmitől lett ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest