Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz ekrisztian #4411 üzenetére
A primo nem egy rakéta, de létezik még igo8 is.
Az én kamionos haverom igo2006-ot használt eddig. Most megadta magát a wayteq (N400) akksija és javasoltam az X960-at. A 664MHz-en is látszik tervezésnél, hogy nem egy csúcs sebességű, de tényleg nemigen kapni jobbat.
A navonnál panaszkodnak a GPS vevőre, a Mio már régen nem csinál jó készülékeket ( a CX20-as széria óta)
A tomtom meg nem a szívem csücske a gyenge HW-ével és fix szoftverével.Az XTab50-re is sokan panaszkodnak.
Ott valami szoftveres GPS vevős gond volt, ha jól emlékszem. Nem tudom, hogy javították-e.
Inkább valami 7"-ost javasolnék. Nemrégen volt itt javaslat tabletre.
Kamionozásra 10"-os netbook, USB-s GPS vevővel (2K-ért árulnak itt a PH-n) az általam javasolt.
Úgyis filmeket néznek az idő nagy részében felrakott lábbal
(Anno megcsináltuk, hogy a kis 3,5"-os PNA GPS vevőjének adatait USB-n átadtuk a laptopnak, de ma már a BT-s vevő olcsóbb és stabilabb)Telefonokon nem gond az androidos GPS. A SE X10 mini próval próbáltam, buszon.
OsmAnd offline térképpel. Bekapcsoltam a GPS vevőt benne, elindítottam a programot, kiválasztottam a térképet és 2 másodperc alatt megvolt a fix GPS vétel. Szerintem ennél nem kell jobb"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
xxzotyaxx
csendes tag
Mire ment ez a Részvétem ?
-
zso85
tag
Ebben teljesen igaza van a kollégának.
A 960-nak tényleg vannak dolgok,amiben nem a leggyorsabb.
Ami a nagyobb baj,hogy nem is nagyon létezik nagyon erősebb vas pna kategóriában.
A primo lassan kimeríti az erőtartalékait,skin és mindenfajta buherálás nélkül is,persze ha nem hobby szinten használjuk.
Android platformon gondolkozok én is de lehet jobb lenne egy 7"vagy10" alternatíva.Aki szivárványt akar látni, annak el kell viselnie az esőt is.
-
xxzotyaxx
csendes tag
xtab50-et néztem én is sokszor . Kattogok azon is elég rendesen . Nekem is andoridos telefon van és nagyon bevált . Köszönöm a segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok