Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
ekrisztian #4411 üzenetére
A primo nem egy rakéta, de létezik még igo8 is.
Az én kamionos haverom igo2006-ot használt eddig. Most megadta magát a wayteq (N400) akksija és javasoltam az X960-at. A 664MHz-en is látszik tervezésnél, hogy nem egy csúcs sebességű, de tényleg nemigen kapni jobbat.
A navonnál panaszkodnak a GPS vevőre, a Mio már régen nem csinál jó készülékeket ( a CX20-as széria óta)
A tomtom meg nem a szívem csücske a gyenge HW-ével és fix szoftverével.Az XTab50-re is sokan panaszkodnak.
Ott valami szoftveres GPS vevős gond volt, ha jól emlékszem. Nem tudom, hogy javították-e.
Inkább valami 7"-ost javasolnék. Nemrégen volt itt javaslat tabletre.
Kamionozásra 10"-os netbook, USB-s GPS vevővel (2K-ért árulnak itt a PH-n) az általam javasolt.
Úgyis filmeket néznek az idő nagy részében felrakott lábbal
(Anno megcsináltuk, hogy a kis 3,5"-os PNA GPS vevőjének adatait USB-n átadtuk a laptopnak, de ma már a BT-s vevő olcsóbb és stabilabb)Telefonokon nem gond az androidos GPS. A SE X10 mini próval próbáltam, buszon.
OsmAnd offline térképpel. Bekapcsoltam a GPS vevőt benne, elindítottam a programot, kiválasztottam a térképet és 2 másodperc alatt megvolt a fix GPS vétel. Szerintem ennél nem kell jobb -
xxzotyaxx
csendes tag
válasz
Mire ment ez a Részvétem ?
-
zso85
tag
válasz
Ebben teljesen igaza van a kollégának.
A 960-nak tényleg vannak dolgok,amiben nem a leggyorsabb.
Ami a nagyobb baj,hogy nem is nagyon létezik nagyon erősebb vas pna kategóriában.
A primo lassan kimeríti az erőtartalékait,skin és mindenfajta buherálás nélkül is,persze ha nem hobby szinten használjuk.
Android platformon gondolkozok én is de lehet jobb lenne egy 7"vagy10" alternatíva. -
xxzotyaxx
csendes tag
válasz
xtab50-et néztem én is sokszor . Kattogok azon is elég rendesen . Nekem is andoridos telefon van és nagyon bevált . Köszönöm a segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- Steam Deck
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- AliExpress tapasztalatok
- Bundle topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest