- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
róland
veterán
válasz
cucimokus #94 üzenetére
Float's Mobile Agent. Az kell neked. Én egy T630-cal használom, nagyon aranyos, hogy végre nem egyesével kell küldözgetnem a képeket.
Semmi más nem kell, csak párosítani a telefonodat a win XP-vel, aztán elindítani a programot, bekapcsolni a telót, aztán már látod is az egész telefonod tartalmát.
Ha nem menne a stabil változat, mert az elvileg csak a 610-630-as telókat kezeli, bár volt akinek ment más telefonnal is, akkor próbáld meg a 2.1 beta-t.
[link] -
Bibby
addikt
válasz
cucimokus #94 üzenetére
Előszöris nem tudom hogy ilyen kulisszatitkokat tudsz-e, de fontos lenne van-e a gépeden xp service pack 2.Abban beépített bluetooth driver van.Ha bedugod a ketyerét, jobb oldalt alul megjelenik az ikonja, azon jobb gomb--->fájl fogadása.A telefonon pedig ahogy írtad,küldés,bluetooth, és akkor megkeresi a gépet.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest