Új hozzászólás Aktív témák
-
Abrion
senior tag
3-1re kaptam választ, na most kiderül a 4.re valaki válaszol e
Szóval megörököltem a huawei y7 2019 nagy nehezen 10gb letudtam törölni, jelenleg 32gb szabad hely van és 19.05GB foglalt hely
Firmware 5.67GB
Alkalmazások 4.98GB
Egyéb 2.2GB
ami lemaradt, az nincs 100MB összesen
firmwarehoz nem akarok hozzányúlni, de a többit szívesen letörölném, de hogy? és jó ötlet?
most így kiszámolva ez csak 12.85GB a 19.05GB ból hm. biztos az OS -
Abrion
senior tag
Nem jött össze, mindegy 2 + klik még nem a világ vége, talán már nem kell több alarm beállítanom.
Viszont találtam egy még rosszabbat , ha valaki felhív minden rendben van, egyből max hangon az arcomba nyomja a zenét
viszont ébresztésnél halkról megy fel hangosra, tuti nincs opció ere hogy egyből max hangon játssza le a zenét ah, na mindegy, és igen megnéztem és nincs
Mindegy kösz a helpet -
Abrion
senior tag
ok ráklick órára, lent hozzáadás és beállitás
beállitás: alul van egy ilyen hogy időzítő HANG "időzítő csengőhang választása" ere rá ellátottam a kedvencet, a zene a tárhelyenben, de ez nem működik, mert a aegean sea marad alapértelmezettben, bármikor csinálok egy új alarmt mindig az eagean sea lesz ott -
Abrion
senior tag
Szép Napot
az előző kérdés már nem fontos
van egy új telefon, Huawei Y7 2019
A kérdés: van lehetőség ara hogy alapértelmezettre állítsak egy általam kedvenc mp3 zenét az ébresztőbe?[ Szerkesztve ]
-
Abrion
senior tag
régi lg okostelom van, volt kis érintkezési hibája a csatlakozónak, de megjavitottam, de most ha rácsatlakozom a töltőt, a mobil látja hogy töltő lett csatlakozva, de a töltöttség jelző nem megy felfelé. akku hiba? néha felmegy 100% de most nem.
Gondolom ha a telefon kijelzi hogy tölti az akkut akkor a csatlakozó 100% hogy jó.[ Szerkesztve ]
-
Abrion
senior tag
na ez nehéz lesz, úgy érzem, szóval a tesóm ocska lg-k350n megörököltem, de ma siránkozott hogy nem mentette el a wifi jelszavakat, progi? valami amivel a mentett jelszavakat lehet megnézni?
-
Abrion
senior tag
Hali
vodafone 785: ébresztő nem add hangot, hívás sem add, de beszélgetni tudok a hívóval. bedugtam egy fülhallgatót. ott van hang. azt hittem egy hangszóró van benne, de ezek szerint kettő hol van a rossz csipogó? tudna valaki ebben segíteni? talán csak kontakt hiba és egy szét szerelés elég a megjavitásra
-
Abrion
senior tag
Van olyan app a telomra amivel tilthatok telefonszámot "Vodafone 785", esetleg nem csak egy kimondott számot hanem mondjuk rejtőzködő ill 06-90 számot is?
-
Abrion
senior tag
Hali
Megörököltem tesom mobilját "Vodafone 785", nem bízok az okos telefonokban, ki tudja milyen finomságok futnak rajta.
Azért írók hogy ajánljatok ingyenes appokat, amit ráinstallálhatok, és hasznos.
És persze olyan tanács is kéne amivel megtudhatom van e valami rossz app a háttérben.Kösz a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek