- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
válasz
csaszi75 #50162 üzenetére
Telekomtól vásárolt, de független a készülék.
Ugyan az a Telekomos SIM kártya lett beletéve, ami korábban a 13T -ben volt.
Már volt benne másik Telekomos SIM és Yetteles SIM is. Mindkettővel tökéletesen felcsatlakozik az RCS -re, ugyan azzal a Google fiókkal.Ahogy visszakerül az én eSIM -es számom, azonnal beragad a Beállítás résznél.
Egyébként már mindenféle reset volt (amit javasoltál az is), gyári visszaállítás is.
Pont ezért egyszerűen nem értem a dolgot. Az egyetlen felvetésem az, hogy a telefonszámom, vagy az ahhoz párosult valamilyen belső azonosító a Google rendszerében beragatt, vagy valamilyen tiltás alá került, ezért nem megy végbe a hitelesítés. De a Google nem hajlandó többet érdemben foglalkozni a problémával csak leráznak sablon megoldási javaslatokkal. De mivel csak az én számommal van gond, ezért simán elképzelhető szolgáltatói oldalról is valamilyen belső hiba, de ők is annyival leráznak, hogy a "technikus" nem lát hibát. Konrétan hibajegyet sem tudnak felvenni rá, mert nincs olyan, hogy RCS hiba csak SMS.#50161Viktor0610
Köszönöm neked is a választ. 100% -hogy nem magával a készülékkel van a probléma, sajnos. -
Huroq
senior tag
Sziasztok!
Elég specifikus problémám van, így nem biztos, hogy általánosságba bárki meg fogja tudni válaszolni, de hátha.
Hétfőn lecseréltem a Xiaomi 13T Pro készülékemet egy Samsung S25 -re.
Amióta a csere megtörtént azóta az RCS csevegés nem működik.
Először is megnéztem a Google által felajánlott hibaelhárítási módokat (külön hibaelhárítás oldaluk is van erre), de egyik sem segített. Ez után Reddit és társain keresgéltem megoldás iránt, ami szintén nem vezetett megoldásra. Felvettem a kapcsolatot a Google -el, szerintük nem lehet felhasználói fiók hiba. Ez igaz is lehet, mert más mobilszámmal tudom regisztrálni a szolgáltatást.
Áttértem a szolgáltatómhoz a Telekomhoz segítségért. Ők is a már sokszor ismételt megoldási javaslatokat adták, természetesen hiába. Ők sem látnak hibát az ő rendszerükben. Volt SIM csere, fizetős mobilszám csere. Így a kör bezárult, se a Google -nél se a Telekomnál nincs hiba, de mégsem hitelesítődik az RCS csevegés. Bárkinek esetleg volt hasonló problémája? Esetleg megoldás született rá?Kép az RCS hitelesítés beragadásáról:
[kép]Ha esetleg van ötlet azt szívesen fogadom.
Üdv.
Erik -
Huroq
senior tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy használom a MasterCard Mobile -t androidon, és felmerült bennem a kérdés, ha most letörlöm vagy factory resetre kerülne a sor, akkor újra 99Ft a kártya regisztráció?
Nem nagy összeg, csak azért érdekelne hátha valaki ezt tudja.
Előre is köszi.
-
Huroq
senior tag
Sziasztok
Kb 1 órája vettem meg a Luncher Pro Plus-t Marketen. És azt írja megrendelés folyamatban. Valaki meg tudja nekem mondani, mikor kapom meg az aktiváló kódot a plus-hoz?
Előre is köszi.
-
Huroq
senior tag
válasz
kaller1 #22247 üzenetére
Erre számítottam sajnos én is :-)
Gondolkoztam, majd azt mondom, nem akarta érzékelni a tapit és jobban benyomtam és nem bírta az anyag xxD
Viccet félretéve, megkérdezem majd bár előszőr úgy is elküldik árajánlat kérésre :-) De gondolkoztam azonis sufni tuningba ki kéne valahol cseréltetni lehet olcsobb.
Ja és köszi a választ :-) -
Huroq
senior tag
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy kedves anyukám ráesett a telójára (lg optimus) és betört/repedt a jobb alsó sarokba a képernyő az érintő nem sérült mert azon a részen is érzékeli a nyomkodást.
Szerintetek súrolja a garanciás javítást, mert szerintem nagyon nem :-)
Vagy esetleg ötlet mit mondjak kedves telenoros barátainknak mi történt vele?Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest