- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Huawei P10 Lite készülékemen jelentkezik az alábbi hiba:
Gmail alkalmazásból üzenetet küldve mobilhálózaton rendszeresen késve mennek ki az üzenetek. Elküldésre kerülnek, de általában késve. De merül fel minden esetben.
Szerintetek mi lehet a hiba?
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Sony Z2-esem az alábbi hibát produkálja:
A kijelző nem érzékeli az érintést, vagy nem ott, ahol az érintés történik. Szabálytalan időközönként azonban a rendes érzékelés néhány percre visszatér, majd kis idő elteltével ismét nem működik. A készüléken található gyári diagnosztikai alkalmazás Érintőképernyő tesztjén az első két alkalommal jól vizsgázik a készülék, a harmadik próbálkozástól viszont sikertelen értékeléssel zárul a teszt.Az alábbi videó szemlélteti a tesztet:
[link]Nem érte semmilyen baleset a telefont.
Szerintetek szoftveres vagy hardveres a gond?Köszönöm szépen!
Üdv! -
törölt tag
Helló!
Vodafone 845 telefont vettem, és olyan gondom van vele, hogy a névjegyeket nem mindég jeleníti meg. Be van kapcsolva, hogy a SIM-en és a telefonon lévő számokat is megjelenítse, de valamikor mutatja, valamikor nem. Mi lehet a baj?
Előtte Samsung j700-am volt, és azzal lettek mentve a számok.Valamit háttérnek, nem tudok saját képet beállítani, mert azt nagyon kivágja, és csúnya lesz.
És sms-hangot se bírok beállítani.
Köszi a segítséget.
-
törölt tag
Helló!
Egy Youtube-os videó után rátaláltam, hogy a Motorola K1-emben, ha készenléti állapotban beütöm pl azt hogy 01# akkor az jelet valamit, és így a 02#, 03#...09# is, csak nem tudom, hogy mit. Beütöm, kiírja hogy Kérem várjon, aztán azt hogy Nem elérhető.
Egy függetlenítős videóban volt, ahol a 06#-tel akartak valamit csinálni.
Tud valaki valamit erről?
Vagy valami extra dolgot erről a telefonról?
Egyébként már több mint két éve használom, de, még nem találtam benne hasonlót. -
törölt tag
Helló!
Samsung j700 telefonommal van olyan gondom, hogy az akksi egy nap alatt lemerül, mikor egész nap nem is használom, csak készenlétben van.
Szervízben kitakarították, utánna egy kis ideig jó volt, de mostmár újra előjött rajta ez a hiba. Nem ez az első Samsung telefonom amivel ez a gond van.
A válaszokat előre is köszönöm. -
törölt tag
válasz
Rav3n02 #18482 üzenetére
Lehet hnap reggel beledobom egy bögre kávéba és akkor legalább tudom majd, hogy mitől ment tönkre.
De tényleg reggel még nem működött rajta a billentyűzet, amit leírtam a Pin kódot nem bírtam beírni bezzeg ő magának pötyögte szépen. Most az előbb zenét hallgattam rajta, fülhallgató is benne volt, SMS-t küldtem telefonáltam. MInden működik. De hogy mért pont csak reggel, azt nemtudom :S -
törölt tag
válasz
Rav3n02 #18480 üzenetére
Köszi a választ.
Nem budapesti vagyok. Bp-től kb. 200 km-re lakok Nagyszénáson. Majd valamelyik nap beviszem Orosházára. Van ott egy elég korrekt mobilos bolt, máskor is oda mentem ha baj volt (2*Samsung telefon miatt)
Azon gondolkozok, hogy mostanában beázott-e, de úgy gondolom, hogy most nem, de 2-3 hónapja szakadó esőben tekertem bicóval haza amikor telefonálnom kellett. De az már régen volt.
Csak az idegesít a dologban, hogy reggel nem működik, de később, már egész nap nincs vele gond. Csak reggel rossz. Ettől az eszem megáll...
-
törölt tag
Helló!
Motorola K1 telefonom van, már elmúlt mint két éves, és olyanokat csinál, hogy reggelente nem működnek a gombjai. Se az alap billentyűzet se a külső gombok. Ha kiveszem az aksit, akkor be bírom kapcsolni, de a PIN beírása már nem megy, azonban volt, hogy ő magának bepötyögte 3-szor rosszul a szemem láttára ezzel blokkolva a kártyát. A blokkolást egy másik telefonnal feloldottam. Kivettem az akksit, a SIM-et a memóriakártyűt, vártam így 5-10 percet és minden működik. Egész nap tök jó, de másnap reggel újra rossz. Eljátszom mégegyszer ugyan ezt és újra egész nap működik.Azon gondolkozok, hogy elviszem egy szervízbe kitisztíttatni, hátha attól rendbe jön, de már az új telefon vásárlásán is eltöprengtem.
Mit csináljak? Javítható ez a hiba?
-
törölt tag
Hali!
A Samsung Monte s5620 készülékre milyen programok telepíthetők?
Gondolok itt Opera böngészőre, Igo vagy Ovi navigációra.
Esetleg kinek milyen véleménye van a telefonról??? -
törölt tag
Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy Samsung E250 telefonban, hogy lehet az SMS csengőhangját átállítani?
Tudom, Beállítások, Hangbeállítások stb... de ez nem működik, és az sem h a hangok között kiválasztom a kívánt zenét/hangot, és opciók, beállítás mint...Nem tudja valaki konkrétan, hogy hogy kell?
-
törölt tag
Helló!
Előkerült egy régi telefonom, ami még Tescoba lett véve Vodás SIM kártyával, és gondoltam megpróbálom működésre bírni.
Amikor feltettem töltőre semmi. Próbálom bekapcsolni de semmi. Kivettem az akksit, és meglepődésemre kiírta hogy töltés folyamatban.
Ez mitől van? És Akksi nélkül miért nem megy ugyan ez? -
törölt tag
Helló!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy mennyire megbízhatóak ezek a vaterán és hasonló helyeken kapható APPLE IPHONE "utánzatok"??
Pl.:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest