Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi16
őstag
Semmi gond. Engem is lecsesztek párszor emiatt... Én sem vagyok gépíró, de a visszaolvasást nem hagyom ki. Inkább elolvasom mégegyszer csak ne legyen belőle félreértés...
Tudod öt percig él az a bizonyos MOD gomb...
[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
Mivel K750-et vettél azt nem arra találták ki, hogy SW cserékkel okosítsd a telót. Ha meg repked a teló akkor amiatt is rakoncátlankodhat a kamera.
Néha utólag olvasd vissza amit írsz...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Sipi16
őstag
Ahogy leírtad már régebben is szarakodott a kamera. Vagyis ez nem az SW csere miatt ment tönkre. Ha fontos a kamera és zavar a hibája akkor cseréld le, de ne feledd mire is való egy mobilTELEFON.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- Apple Watch
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.