Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Yettel topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Google Pixel topik
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Sziasztok!
Adott egy Samsung Star2 (s5260) telefon. A múltkor azzal a problémával került hozzám, hogy nem tölt. Nálam elkezdett töltődni, de kb fél-1 percenként mindig olyat produkált, mintha kihúztam volna, majd visszadugtam volna a töltőt (több töltővel is, számítógépről is). A csatlakozót kitakarítottam, majd abban bízva, hogy szoftveres a gond, újraraktam a szoftvert, de egyszer aközben is megszakadt az usb kapcsolat, másodjára viszont felment rá a firmware. Ezután a helyzet nem változott, de ilyen megszakításokkal kb 3/4-ig fel lehetett tölteni a telefont. Ha csak simán rákötöttem a gépre, akkor is eldobálta a kapcsolatot. Most megint nálam van, a töltést egyáltalán nem veszi. Ha rádugom töltőre, akkor bejön a Samsung logo, kikapcsol, megint logo és egy tovább. ugyan nem mai telefon, de a tulaja még használná egy darabig. Valaki találkozott már ilyen problémával (akár más telefonnál is). Mi lehet a baja? Usb-vezérlő halt volna meg benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest