Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Yettel topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Google Pixel topik
- Beats Powerbeats Pro 2 - az Apple termék, ami jobb Androiddal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztbeni
őstag
Egy rohadt érdekes dologra próbálnék választ találni, de eddig nekem nem sikerült. Ma biciklitúrázás közben szórakoztam a telóval, csak UMTS-re állítottam. Egyszer csak elment a háló, én a keresésre kattintok, van Voda háló is. Látom közben, hogy a teló jelez térerőt, és ezért ki is léptem. Amit a kezdőképernyőn láttam, azt el sem hittem. Ezt:
Úgy hogy közben Vodás kártya van a telefonban. Így akartam hagyni, hogy később ellenőrizni tudjam, hogy mi van, de kb. 20 másodperc után már a Vodafone logója volt a telón. Ja, és biztos, hogy átállt a T-Mobile hálózatára, mivel a Vodánál ott 3,5G-t írt, T-nél csak sima 3G-t.
Ezt még sikerült eljátszanom párszor, mindig ugyanaz. Majd később átlépett a telenor hálójára, de azt nem fotóztam már le.
Mi lehetett? Ennél rég láttam furább sztorit. Valaki tapasztalt hasonlót? Amúgy múltkor is ugyanezt láttam, de akkor azt hittem, hogy csak rosszul látok.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest