Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
chop
őstag
válasz
Viktor0610 #24 üzenetére
Koszonom.
-
-
chop
őstag
Elofizus vagyok a Vodanal, hol tudom lekerdezni a szamlaegyenlegemet? Le lehet egyaltalan?
Elore is koszi. -
joshua7
veterán
-
Beerwolf
senior tag
Meg tudná vki mondani ,hogy hogyan tudom lemondani t-mobilos Forma1-es sms híreket
-
joshua7
veterán
Nokia 6288/SE W850 témában még mindig nem tudok dönteni, ráadásul jött 1 újabb versenyző.
Mi a vélemény az SE w900 telóról? Nagy, olvasom sok helyen, meghogy oldalra nyílik?
Ez utóbbi kicsit gázos, de azért kipróbálnám, ha ettől függetlenül jó teló.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Sziasztok!
Volt nekem egy MT50-es Siemensem, benne westeles kártya, amiben simán ment az internet a simens internet technologie segítségével, viszont átkerült a kártya egy Panasonic GD82 -be, ami Swisscomos, és valami swisscomos netszolgáltatóhoz akar csatlakozni. A kérdésem az lenne, hogy mit kell beírnom címnek, hogy mennyen a netelérés? (előfizus kariról van szó) -
EmThor
addikt
üdv,
van ez a pannonos vidd vissza a telód -5 ropiért, csak imei szám kell, megtaláltam régi szerződésem, azon rajta van a cucc, gondolom így elfogadják, mert a sim kártyát az új telómban használom, szal azt ugye nem kell leadni, csak teló, akksi meg egy imei szám?
biztos van vki aki így visszavitte, köszönöm az infót előre is! -
herky
csendes tag
HELP MEEE!!!!
Beszart a sonny ericcson k750i telefonom.
Valoszinüleg attol h megtelt a tel memoriám és a memory stick-é is.
Tudnátok tanácsot adni???
elöre is köszi szépen -
Geli
senior tag
Hali!
Megjött az újabb nokia software update, de ez is fagy, vagy nem talál semmit, miközben a suite látja a telót
Van akinek esetleg ezzel a verzióval (vagy a korábbival) sikerült már firmwaret frissíteni? -
Görgőőő
tag
valaki nem tudja, hogy mennyibe kerül 1 praktikumos simkártya?
-
LvK
csendes tag
Hali!
A probléma a következő: Siemens DCA-510 adatkábel, próbálom hozzás csatlakoztatni az S65-t, mikor elindítom a Mobile Phone Managert, akkor a gép lefagy. XP baj lehet, vagy valami más? Drivert próbáltam másikat, azzal se nagyon megy. -
Jégkokó
veterán
Meg tudná nekem mondani, hogy hol találom meg a Se K800i ről a tesztet, mert sehol se találom a keresővel
-
bobace
addikt
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
Nincs több kérdésem
-
A nem várt sikerű topik folytatása -stílszerűen mobilról megnyitva.
Használjátok egészséggel!
Az előzmény pedig: [link]
Stílszerűen mobilról pótolva - Polacheck
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest