Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
whaler
tag
Sziasztok!
Nem tudom hol tegyem fel a kérdést, de talán itt a helye.
Ha én le szeretnék védetni 2 szabadalmat (egy mikróval és egy kávéfőzővel kapcsolatos), akkor azt hol tudom megtenni? Mindkettőt megoldottam már itthon sufnituningban és nap mint nap használom is őket és szerintem az egyik elég forradalmi ötlet lehet míg a másik inkább egy szimpla kényelmi szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest