Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #37647 üzenetére
A vasárnap jelzett problémámra adott megoldás bejött, de nem maradéktalanul.
Összes driver fel, bár a Catalystokkal szét szívtam az elmúlt pár napot....
A problémám azonban nem oldódott meg teljesen....
WorldOfTanks van fönt most csak a gépen, azzal szeretnék játszani de a sávozódás továbbra is jelen van random időközönként, csak most már nem kékhalálozik....
Esetleg ötlet van mi a bánat lehet? Mert ez szerintem már HW probléma csak nem tudom melyik... -
GrooveHero
addikt
válasz
callmeakos #37647 üzenetére
A blue screen hibakódja kellene. 0x000...ilyesmi kódú. Van amikor olyan gyorsan történik mindez, hogy nekem is csak úgy sikerült, hogy felvettem telefonnal videóra és lejátszásnál megállított épp jókor
elég barbár megoldás, de tud segíteni, mert ha meg van a hiba kódja, akkor vagy itt a fórumon, vagy a google tud segíteni, mert beírva a hibakódot egyből kidobja, hogy mit jelent a hiba kód.
azt tanácsolnám személy szerint, hogy próbáld valami képp a hibakódot rögzíteni. Aztán jöhet a hibakeresés
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest