- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bododani
senior tag
válasz
VoidXs #116481 üzenetére
Igen, igen, mielőtt elvittem a szervizbe, minden lehetséges módszert kipróbáltam amit csak lehetett, de hibás volt ezért az egész bill. fedélt kicserélték. Most a BIOS-ban mindent defaultra állítottam( alapból azon volt de mégiscsak rámentem
) plusz chipset drivert felfrissítettem, illetve egy újabb wifi drivert is, és most úgy néz ki hogy működik a dolog. Ha megint elmenne, kikapom a wifi kártyát és vissza, hátha segít majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 16 - Intel Core i9-13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD / 250Hz MiniLED
- Twelve South Curve laptop állvány
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest