- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
inf3rno #115548 üzenetére
Köszi a tippet. Persze közben kiderült mi okozta a stick leállást. Valami menet közben a háttérben egyszerűen letiltotta az eszközt, de hogy mi, fogalmam nincs. Volt szolgáltatás leállás is, meg egy hirtelen gép leállás, majd nem akart elindulni és semmire nem reagált. Kiszedtem a helyéről levettem az oldalát, visszadugtam minden csatlakozót hátul és bekapcsolt a gép, mintha semmi nem történt volna.
Na ez egy olyan hiba, amire tuti senki nem tudja a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Kuponkunyeráló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- SSD kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest