- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz
inf3rno #124796 üzenetére
Én is elég távolinak látom ennek a megvalósítását bár ha maradunk az elvi síkon szerintem abban még semmilyen törvénysértő dolog nem lenne ha nem kapna meg egy olyan frissítőcsomagot ami funkcióvesztést okoz a készülékben. Ennyi erővel már az is törvénysértő ha 45 mp ig nyomva tartom a reset gombot. Ez sincsen beleírva a sehol a szerződésben hogy tilos lenne. Tehát há bármit is tennék akkor sem a modembe nyúkálnék bele hanem egy plusz eszköz lenne a közötte. Ebben semmi törvény sértő nincsen. Mondjuk ettől én távol vagyok mint makó jeruzsálemtől mert nincsen ilyen szintű számítástechnikai tudásom. Amit eddig csináltam azt szabadon megteheti bárki...nem is működik sajna ők az okosabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest